ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mircea Lucescu știe cauza morții lui Ilie Balaci. Antrenorul, care l-a antrenat pe fostul sportiv la Dinamo, în anii 80, confirmă că un viciu mai vechi i-a adus sfârșitul colegului său, potrivit DigSport.

Mircea Lucescu, prieten cu Ilie Balaci, vine cu informații suplimentare după moartea acestuia.  Antrenorul echipei naționale a Turciei, susține că Ilie Balaci  era un consumator fidel de tutun și că acest viciu este un avertisment pentru cei trecuți peste 50 de ani. Mircea Lucescu regretă pierderea lui Ilie Balaci și și-a exprimat susținerea față de familia colegului său de breaslă,  în aceste momente:

Am auzit ce s-a întâmplat. El fuma destul de mult și asta i-a afectat. Acesta e un avertisment pentru cei trecuți de 50 de ani. Trebuie să renunțăm la astfel de obiceiuri. Îmi pare foarte rău pentru familia lui. Pentru prieteni, pentru Craiova, pentru fotbalul românesc. E unul dintere marile talente ale nostre ”, a declarat Lucescu .

Antrenorul a dezvăluit și cum a decurs ultima sa întâlnire cu ”Minunea Blondă”, așa cum i se mai spunea lui Ilie Balaci. În cadrul unui restaurant, cei doi mari sportivi s-au văzut pentru ultima oară, discutând despre  carieră.  Ilie Balaci părea foarte încântat de cariera sa de antrenor din țările arabe.