ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat că s-a speriat de problemele medicale pe care le-a suferit Alexandru Răuță în timpul meciului cu Rapid. Antrenorul a vorbit printre altele și de vaccinul anticovid, potrivit ziarului Adevărul.

„Eu am pățit-o și cu Vrăbioru, eram în teren, cu Ekeng, chiar am băgat o rugăciune repede... Nu l-a lovit nimeni, a căzut. Acum mi se spune că de două zile simte o durere în piept. El nu a spus”, a comentat Rednic cu privire la Răuță, jucătorul care a căzut în minutul 36 al meciului și a fost luat cu ambulanța chiar de pe gazon.

„Nu dau sfaturi, că nu sunt eu specialist, dar nu înțeleg. M-am vaccinat și ce fac? Dacă sunt vaccinat și stau tot în casă și cu mască, ce vaccin e ăsta? Dacă nu reușește să mă protejeze, ce vaccin e ăsta? Dacă sunt vaccinat și trebuie să-mi fie frică că pot să mă îmbolnăvesc. Pun și eu întrebări. Păi, m-am vaccinat și nu am voie în stadion, atunci de ce ne vaccinăm? Ne mai ducem și de două, de trei ori. Eu o dată, am ales cea mai bună soluție", a declarat Rednic.

Incidentul nefericit petrecut la meciul lui Dinamo, ne face să ne gândim la ce spunea Gigi Becali acum câteva zile pentru Playsport:

"Ce se va întâmpla în ziua în care va cădea pe teren primul jucător vaccinat, dar contaminat? Cine va răspunde?”