ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ex-apevistul LGBT-ist care pare că ridică pe lângă salariul gras de la CNA și o pensie babană specială de locotenent-colonel, potrivit primei și ultimei sale Declarații de Avere, fostul ziarist misionar Mircea L. V. Toma a declarat că de câteva luni „s-a modificat legea”, pentru a transpune o Directivă UE, care extinde reglementările care se aplică pentru TV și Radio și asupra spațiului digital, respectiv platformele Facebook, YouTube, Instagram.

El a spus într-o emisiune televizată luni că, probabil,  în viitorul apropiat, CNA va deține o calitate specială, de ”trusted partner”, de partener investit cu o încredere mai consistentă, în așa fel încât atunci când reclamă CNA-ul un anumit conținut, reacția Youtube să fie mai promptă, scrie ȘtiripeSurse.

”Suntem în plin proces de adaptare a normelor de utilizare a acestei legi, în ceea ce privește legislația secundară, Codul audiovizual, ca să vedem cum putem să îl aplicăm și în ce măsură se potrivesc normele pentru televiziune pentru audiovizualul de pe diversele platforme folosite frecvent în România, Facebook, Youtube și Instagram”, a „explicat” activistul anticreștin susținut de USR la CNA.

”Platformele au niște norme, cu reguli, pe care utilizatorii, respectiv persoanele care urcă pe Youtube un material au diovizual, trebuie să le respecte. Dacă nu le respectă, materialele pot fi șterse, și, mai mult de atât, conturile pot fi desființate”, a amenințat suucesorul Suzanei Gâdea, Lt.-col (r) Mircea Toma.

”Probabil că în viitorul apropiat, CNA va deține o calitate specială, de ”trusted partner”, de partener investit cu o încredere mai consistentă, în așa fel încât atunci când reclamă CNA-ul, reacția Youtube să fie  mai promptă”, a mai salivat apevistul Mircea Toma.