ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Circulă o Petiție ca pentru combaterea valului Covid de la toamnă să se organizeze un nou Untold. Acolo nu se contaminează nimeni cu nimic.

(S-a stabilit doar: contaminările se fac în familie, în prăvălii, la locul de muncă, în mijloacele transportului în comun ca și în taximetre, la biserică, într-un cuvânt, peste tot, cu excepția Untold-ului. Acolo nici vorbă de așa ceva!).

* * * 

Vă aduc aminte că anul trecut pe vremea aceasta se dezlănțuia prigoana împotriva oamenilor sănătoși care îi îmbolnăvesc pe cei imunizați.

* * *

Se va da în folosință vaccinul Anti-Eclipsa Totală de Soare din 3/09/2081.

Dată fiind viteza cu care vaccinarea Anti-Covid s-a făcut, actuala începe de pe acum, planul fiind ca în momentul Eclipsei să avem minimum 3,092081% vaccinați cu câteva din cele 359 de doze.

 * * *

Am înființat ONG „UNIȚI SALVĂM INSECTELE, NU LE MÂNCAȚI”.

Nu vă luați după falșii ecologiști care vă interzic să mâncați animale dar vă obligă să mâncați insecte. De ce? Ele nu sunt vietăți, ca vacile, ca porcii, de ce să le sacrificați? Mâncând insectele distrugeți planeta pentru că întrerupeți lanțul trofic natural. Lăsați insectele pe mâna (șpreiul) organelor specializate în dezinsecție, nu le mâncați!

Vă invităm la mitingurile pe care le vom organiza în Piața Universității, în Piața Victoriei și la Parlament, fiecare cu ce insecte poate.

* * *

Vă mai amintiți de gaura în ozon care acum vreo zece ani se lărgea oră de oră, încât, personal, nici nu știu dacă noi azi mai existăm sau am dispărut ca dinozaurii fără să ne dăm seama?

Unde sunt cei care o măsurau și ne țineau în stare de șoc?

Să se fi depreciat și ea ca orice vedetă, scoasă de pe podium de Covid, de război, de criza alimentară, de raționalizarea apei (apropo: am citit că ultima colosală descoperire e dușul fără apă)?

Să se fi închis gaura dezamăgită că nu i se mai dă atenție?

Dacă aflați ceva...