ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Grupul civic independent și neafiliat politic, Acțiune pentru Națiune, a anunțat că, pe data de 16 februarie, va organiza un protest pentru încetarea stării de alertă. Mișcarea civică a anunțat că va cere și demisia Avocatului Poporului, Renate Weber, pentru că nu s-a opus abuzurilor guvernanților pe timp de pandemie.
 
Iată anunțul făcut de Acțiune pentru Națiune:
 
„RENATE WEBER, FĂ CEVA, DACĂ NU DEMISIA!

DA, în data de 16 februarie o vom vizita pentru a patra oară la rând pe d-na Renate Weber și îi vom cere DEMISIA, fiindcă NU a apărat deloc poporul în fața abuzurilor guvernanților de mai bine de un an, iar pălăria de Avocat al Poporului este mult prea mare pentru dumneaei.

DACĂ VREȚI SĂ ÎNGROPĂM ÎMPREUNĂ STAREA DE ALERTĂ ȘI TOATE RESTRICȚIILE PLANDEMICE VEȚI VENI CU NOI în 16 februarie la ora 10.30 în fața ICCJ ( Str Batiștei,nr 25)!

Dar dacă veți alege să stați pe canapele la căldurică, atunci NU meritați să trăiți în LIBERTATE FĂRĂ CERTIFICATE CU EGALITATE!

NOI NU CEDĂM ȘI NE LUĂM ȚARA ÎNAPOI!
 
*

Pe 16 februarie NOI vom PROTESTA și împotriva staționării trupelor americane în România, așa că TOATĂ ȚARA VINE LA BUCUREȘTI pentru a le transmite TRĂDĂTORILOR de la butoane că NU vrem să intrăm în război cu nimeni.

Evident că vom merge acolo unde NU se așteaptă nimeni, dar voi anunța această locație SURPRIZĂ în ziua MARATONULUI cu cele 6 PROTESTE incluse!

Până atunci, pregătiți-vă cu steaguri, vuvuzele, tobe,oale și cu tot ce aveți mai GĂLĂGIOS, fiindcă trebuie să TREZIM niște derbedei care ne-au vândut ca pe niște sclavi la străini!


Politicienii corupți sunt inamicii nr.1 ai acestui popor de 31 de ani și dacă vor razboi, atunci să se ducă ei în prima linie a frontului, dar pe NOI să ne lase în pace, că NU vom intra în lupta altora.

NU SUNTEM CARNE DE TUN, CI ROMÂNI LIBERI CARE DORESC SĂ TRĂIASCĂ ÎN LIBERTATE ȘI ÎN NORMALITATE DEPLINĂ!

NOI NU CEDĂM ȘI NE LUĂM ȚARA ÎNAPOI!” , a transmis mișcarea civică Acțiune pentru Națiune.


Pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului AICI
 
Ar putea fi o imagine cu text care spune „STAI CALM, COMOD PE CANAPEA? VINO ȘI LUPTẢ PENTRU ȚARA TA! NOI NU CEDAM! 15 ACTIUNE 0R8 FEBRUARIE”