ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicoleta Pârvu, o tânără de doar 25 de ani, a murit la scurt timp după ce a născut gemene, cu câteva zile înainte de Anul Nou. A obținut titlul de Miss Adolescență în 2016, după ce a participat la un concurs. Familia și prietenii sunt îndurerați după această tragedie, anunță Fanatik.

Tragedia s-a petrecut înainte de Revelion, chiar în seara zilei de 29 decembrie 2022. Tânăra de 25 de ani s-a stins din viață la scurt timp după ce a născut gemene prin cezariană, fiind internată la Maternitatea Giulești din Capitală.

Fosta Miss Adolescență 2016 a suferit un stop cardiac imediat după ce a adus pe lume gemenele. Nicoleta a născut prin cezariană, iar după ce medicii au încercat să o resusciteze, a fost trimisă la Spitalul Universitar din Capitală, transmite și RTV.

Nicoleta Pârvu era originară din Gura Foii, județul Dâmbovița, însă locuia în București. Decesul a fost tratat ca moarte suspectă și trupul Nicoletei a ajuns la IML, pentru ca legiștii să stabiliească motivul decesului tinerei mămici. Cu toate acestea, Nicoleta a fost înmormântată duminică în localitatea natală.

Nicoleta a participat, în 2016, la competiția Miss Liceu, organizată de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu”. Ea a obținut titlul „Miss Adolescența”, după ce a avut o prestație remarcabilă.

Cel mai tânăr consilier local din Sectorul 2 era susținător al vaccinării forțate

O altă tragedie similară cu un tânăr de 25 de ani s-a petrecut astăzi, în „familia” USR: A murit arhitectul George Vasiliu, la doar 25 de ani. Era cel mai tânăr consilier local din Sectorul 2, validat la 24.08.2022.

George Vasiliu susținea vaccinarea obligatorie și considera că cei care se întreabă asupra efectele adverse ale vaccinării trebuie considerați criminali. Tânărul USR-ist a murit de cancer gastric la Clinica Cedars-Sinai din Beverly Hills, California, unde reușise să ajungă pentru un tratament descris ca „revoluționar” și aflat (de asemenea) în faza de testare. El spunea ca a aflat întâmplător că are cancer după ce a mâncat o pizza și a trebuit să ajungă la spital cu sângerare în stomac. Era deja în faza 4. Într-o foto-postare din 20 octombrie 2021 acesta afirma că s-a vaccinat și cu doza 3. Ulterior, pe 26 octombrie, revine pentru a critica autoritățile de la CNCAV care l-au vaccinat cu doza 3 „booster” de ser experimental ARNm Moderna întreagă deși în Occident se recomanda ca această doză să fie doar 1/2. El scrie supărat: „EMA anunță acum că se face vaccinul Moderna în jumătate de doză. Mă bucur că am fost un mic experiment pentru statul nostru. Ce să mai zic, mulțumesc Gheorghiță.” De-ale vacciniștilor...

Arhitectul era consilier local USR în București, decesul său fiind anunțat de primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu, într-o postare pe Facebook.

”Un tânăr de 25 de ani s-a stins în lupta cu o boala teribilă. Era cel mai tânăr consilier local al sectorului 2. Un om care s-a înhămat nu doar la lupta cu boala, ci și la lupta de a face România o țară mai bună. George Vasiliu s-a stins.”, a transmis primarul USR-ist.

George Vasiliu coordona ONG-ul ”Străzi pentru oameni”, ascociație care promova pistele de biciclete, străzile pietonale și transportul alternativ, informează Fanatik.

Anul 2023 a început cumplit pentru marea familie USR. Vestea tristă de astăzi ne-a lovit pe toți.

George Vasiliu nu a fost doar prietenul și colegul nostru, nu a fost doar unul dintre cei mai tineri consilieri din București, nu a fost doar un arhitect care și-a iubit meseria, a studiat din vocație, din pasiune pentru tot ceea ce înseamnă capitala țării noastre. George a fost un om bun înainte de toate, un om căruia îi păsa de oameni, un om căruia îi păsa de comunitate. George a fost un luptător, un om optimist incurabil. Nu te vom uita, om bun!”, a transmis și europarlamentarul Vlad Botoș.

Și vaccinista Laura Știfter îi deplânge moartea: „Un început de an cu vești oribile în USR: nu, nu în plan politic, ci într-un sens cu mult mai grav. :(( ” 

„Ce rău îmi pare… – un copil atât de bun și de inimos! Dumnezeu să îl odihnească în lumină și să le dea putere părinților greu încercați. Copăcelul care încheie de obicei rândurile mele pe facebook era/este și pentru tânărul George, cu ideile lui formidabile, cu însuflețirea și dragostea pe care le-a pus în Străzi pentru Oameni”, a scris și simpatizantul URS Mihai Șora.

La începutul săptămânii consilierii USR-PNL de la Sectorul 2 au vrut să demoleze statuia lui Mircea Vulcănescu dar n-au reușit. Atunci, vocea lui Mihai Șora nu s-a auzit.

Din păcate pentru cei ca tânărul dispărut, medici cu multă experiență au anunțat că cei vaccinați vor fi loviți de boli ciudate și fatale, de la embolii la vârste fragede la cancere apărute din senin sau, dacă sunt bolnavi deja de cancer vor asista la accelerarea bolii până la deces. Pe site-ul ActiveNews sunt numeroase studii în acest sens pe care doritorii le pot găsi singuri.

Conform postărilor sale publice, George Vasiliu era un fanatic al măștilor și susținea campania de vaccinare ba chiar vaccinarea forțată, pe lângă educația sexuală în școli. El își dorea și suprimarea libertății presei.

„Nu aș avea niciun regret dacă România TV ar fi închisă sau amendată până la faliment. Libertatea de exprimare nu înseamnă manipulare.”, scria el în 14 februarie 2021. Unul dintre prietenii săi de Facebook îl completa într-un comentariu vizibil și azi la această postare: Serban Alexandrescu: „Nu as avea niciun regret daca orice colaborator al RTV ar fi strivit cu roata si apoi taiat in 4 si agatat la intrarea pe DN1, si iesirile dinspre Giurgiu, Pitesti si Autostrada Soarelui. Medieval, recunosc; dar - cred eu - eficient.”

În octombrie 2021 fostul consilier USR susținea Certificatul Verde Obligatoriu: „Este datoria leadershipului politic să își asume responsabilitatea sănătății și siguranței publice, așa cum scrie în constituție. Nu este normal ca o boală care poate să fie prevenită să blocheze complet sistemul sanitar.

Fuga de responsabilitate a autorităților este teribilă și înspăimântătoare. Eu în secunda doi aș introduce obligativitatea green pass-ului pentru toate activitățile. Poate nu este decizia populară, dar este decizia corectă.”, spunea tânărul politician USR.

Mai mult, într-o postare vaccinistă din 16 august 2021 acuza chiar de crimă pe cei care se întreabă ce efecte adverse au serurile experimentale care nici până la ora aceasta nu și-au încheiat testele, executate, după cum se vede chiar pe oameni. În mod ciudat, toate cuvintele scrise de bietul politician USR de 25 de ani par să se refere la el însuși. La o zi după a revenit, ca să fie mai clară treaba:

George Vasiliu pe 17 august 2021:

„544 de cazuri de covid astăzi. Iar numărul va crește.

În continuare cred că vaccinarea obligatorie este necesară. Faci parte dintr-o societate = trebuie să protejezi ceilalți membri ai societății. Așa cum ai drepturi ai și responsabilități. Altfel, să lăsăm lumea să conducă fără carnet pe șosele?”

Tot despre vaccinarea obligatorie, el susținea în altă postare din august 2021 (foto captură în bază):

Mult prea multă lipsă de asumare în universul politic de la noi. Măsurile necesare, dar controversate sunt plimbate între dezbateri, sondaje, consultări. Iar în final lucrurile stagnează de frica reacțiilor votanților - nu ne mai votează auristul Fănel dacă cerem educație sexuală, vaccinare obligatorie sau stat laic.

De ce ne este frică să ne luptăm pentru vaccinarea obligatorie? Este parte din contractul social, nu poți să participi într-o societate fără să protejezi restul membrilor. Apare reacția că "efecte adverse", discuție care sincer e relevantă la nivel de FDA-EMA și în niciun caz la nivel de dezbatere România Tv. E stupid și o ținem din pandemii în epidemii, iar în pandemii, pentru că politicul nu are curajul să își asume ceva. Ca o paranteză, intre vaccinul hpv și citostatice care credeți că vine la pachet cu efecte adverse mai nasoale?

Vaccinarea obligatorie e necesară exact așa cum carnetul de conducere e necesar pentru șoferi. Nu poți să ieși pe drum, să lovești pe cineva, iar apoi să strigi că ai drepturi și libertăți. Ai și responsabilități pentru că nu trăiești singur într-o pădure, iar acțiunile tale influențează în mod direct viețile altora.

Vaccinarea obligatorie este necesară, inclusiv anti Covid, nu trebuie să ne fie frică să cerem asta și în niciun caz nu trebuie să ne lăsăm intimidați de tabăra antivaccinare. Reformele reale nu vin vreodată din inerția lucrurilor. Doar stagnarea vine odată cu inerția clasei politice obosite și inflexibile.”

George Vasiliu pe 16 august 2021, trecea deja la sentințe: „Haideți să discutăm nu despre victimă (pacientul) ci despre criminal: cel care a convins o persoană să nu se vaccineze și să evite spitalul.



Facem o paralelă la fumat. Dacă o companie care vinde tutun începe să promoveze fumatul drept sănătos, lansează afirmații false despre beneficiile țigărilor și neagă studiile din domeniul oncologiei este vinovat cel care fumează că s-a îmbolnăvit? El doar a urmărit știrile, din sursele obișnuite. Nu stă omul obișnuit să vadă ce a mai publicat FDA și EMA (ceea ce ar fi fost indicat pentru toată lumea - dacă tânărul politician ar fi citit sau audiat dezbaterile FDA pe seama serurilor experimentale ar fi putut afla din gura experților americani că MOARTEA se află între cele 22 de "efecte secundare" ale unui VACCIN ANTI COVID-19, conform Administrației pentru Alimente și Medicamente-FDA a Statelor Unite ale Americii, după cum ActiveNews a publicat în 13 decembrie 2020 cu AUDIO și DOCUMENT ORIGINAL - Nota Red)

Aici intervine statul, autoritatea care are obligația să protejeze cetățeanul. Nu trebuie permis să se spună minciuni care duc la consecințe grave. Parte din vina eșecului campaniilor de sănătate este impotența statului de a sancționa părțile cu interes politic direct. Statul nu apără cetățenii de informații false și minciuni. Iar decontul se face în povești tragice ca cea de mai jos. Acel pacient poate are o familie, o prietena, niște copii. Trebuie să fim empatici cu victima și furioși pe criminalii de la televiziunile tip RTV/Antena 3.

Să întrebi retoric "dar ce efecte adverse există la vaccinuri" nu este libertate de exprimare, ci descurajare și contribuire activă la eșecul unei campanii de sănătate publică. Întrebarea despre efectele adverse se pune la EMA, FDA și în alte cercuri unde dialogul este între cele mai informate părți, nu se pune această întrebare între Becali, Șoșoacă și un Vadim uscat seara la o televiziune.

Deci, cât mai tolerăm ca sănătatea publică să fie influențată de tot felul de dubioși? Când decide statul să își apere cetățenii?”

O întrebare foarte bună. Dumnezeu să-l ierte!