ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a aflat că are COVID-19, deși s-a vaccinat împotriva noului coronavirus și se declară descumpănit.

Fostul președinte al LPF a intrat în izolare și așteaptă rezultatele unui ultim test, dar vestea a venit ca un șoc, în condițiile în care el deja a făcut vaccinul anti-Covid.
 
„Da, este adevărat că sunt în carantină. Am făcut un test și a ieșit negativ, iar apoi am făcut un test PCR și am ieșit pozitiv. Practic, am COVID. Mă simt bine, nu am niciun simptom. Nu am nici pe dracu', dar respect regulile. Nu mai știu ce să cred. Eu am făcut și vaccinul… Acum, aștept rezultatele unui alt test, mi-am mai făcut unul, ca să fiu sută la sută sigur. Vom vedea ce va fi”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.