ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lista celor care fac denunțuri, nu neaparat la poliție, dar cel puțin la nivel de declarații, legat de rețeaua Coldea- Dumbravă e tot mai lungă. După ce DNA le-a deschis un dosar de trafic de influență și spălare de bani celor doi generali, tot mai mulți oameni ies la rampă cu acuzații. Mai mulți oameni de afaceri au făcut denunțuri, iar acum, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, face acuzații grave, potrivit Știripesurse.

Acesta spune că a fost la un pas să meargă la pușcărie din cauza rețelei Coldea - Ponta

„Eu spun despre oameni nevinovați care au intrat la pușcărie. Dosare făcute inclusiv mie! Cum să nu spun asta? La Pușcărie nu m-a băgat nimeni. Dar au vrut. Echipa lui Coldea, în frunte cu Ponta, care se dă fată mare acum. Dar nu e cazul să dezgropăm morții. De ce crezi că m-a dat pe mine afară? Că eram incompetent? Nu! Ca să pună mâna pe banii din drepturile TV. Ia luați firul banilor, difernța dintre offshoreul care a luat drepturile TV, offshoreul din Malta și plata pe care o face Digi offshoreului, care ar trebui să fie la cluburi de cel puțin 15 milioane de euro pe an. În 10 ani ar trebui să fie 150 de milioane. Unde sunt banii?

Unde sunt banii? Cine este în spatele offshoreurilor? Sunt mai mulți! (n.r. – E Coldea?) Bineînțeles. Nu se putea face licitație pe drepturile TV fără Coldea. Eu de ce am fost dat afară? (n.r. – De ce nu ai zis până acum?) Am spus și acum 10 ani. Am spus la TV, la Ciutacu, dar s-a pus batista pe țambal, că nu avea nimeni curaj să se ia de ei.

Dar chestia asta cu ce s-a întâmplat cu mine, cu Liga și cu banii din drepturile TV, se sparge. Echipa lui Coldea a făcut asta. Împreună cu Dîncu. Cu celălalt de la Cluj, cu Paszkany, cu Ponta. Unde sunt banii?”, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e LIVE pe FANATIK.RO, lunea, de la ora 13:30.