ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Piața Constituției se va desfășura sâmbătă 25 august un minting de susținere a Jandarmeriei, intitulat „Respect Jandarmeria Română”. Potrivit organizatoarei, Mihaela Marinescu, mitingul a fost aprobat de Primăria Capitalei și este în sprijinul instituției împotriva căreia s-a pornit „o adevărată vânătoare de vrăjitoare”.

Mihaela Marinescu precizează, într-o postare pe Facebook, următoarele: „Cine are interes ca în țara asta să fie haos ? Și de ce se caută vinovații la Jandarmerie? (...) Multe întrebări. Vă aștept sâmbătă pe toți aceia care gândiți în acest mod și pentru care cuvântul patriotism nu înseamnă doar un cuvânt de formă fără fond!”.
 
Manifestația va avea loc sâmbătă, 25 august, între 14.00 și 17.00, în fața Parchetului General, mai exact în perimetrul situat între intrarea principală în Parchetul General și intrarea principală în sediul SRI.