ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medici pentru Consimțământ Informat, Acțiune pentru Națiune, Starea de Libertate, Legitimă Apărare, împreună cu Dr. Anca Nițulescu și Dr. Damian Baciu, Dumitru Bălan, Pompiliu Diplan, Luis Bratu, au fost alături de alte câteva zeci de manifestanți veniți pentru a o susține pe doctorița Geanina Hagimă, astăzi, la Pitești, unde a fost anchetată de Colegiul Medicilor Argeș la cererea președintelui Colegiului Medicilor din România, Daniel Coriu, abonatul la peșcheșul aruncat pe sub masă de Big Pharma, inclusiv firmele vacciniste parașutate în România pe coordonatele trecute, prezente și viitoare Big Cash - Big Treason - Big Prison.  Dna dr Hagimă a fost însoțită la audiere de dna avocat Marina-Ioana Alexandru.

Vă prezentăm aici filmările realizate la evenimentul de la Pitești de către Starea de Libertate, în care îi puteți audia pe cei nominalizați mai sus. Reținem îndemnul curajoasei doctorițe Geanina Hagimă, de după ieșirea de la „interogatoriul” colegilor ei de breaslă, Dr. Bănică Valentin George, medic de familie și Președintele Colegiului, alături de d-na Dr. Viișoreanu Melania, medic de familie și Președintă a Departamentului de Jurisdicție Profesională: „Medicii să iasă și să spună Adevărul!”. Până nu e prea târziu, adăugăm noi, și îi înregistrăm la rubrica DECESE... din cauze naturale, desigur.


În încheierea mesajului său de la Pitești, adresat conducerii locale și centrale a Colegiului Medicilor - reprodus integral de ActiveNews - reputatul doctor specialist Damian Baciu (medic pediatru de 44 de ani, cu o activitate de 10 ani în 3 spitale universitare din Franța, medic de copii cu o supraspecializare în vaccinologie, cu diplomă inter-universitară la Facultatea René Descartes, Paris V, reîntors în țară din 2005 și stabilit la Brașov) a afirmat:

D-le dr. Coriu Daniel, Președinte al Colegiului Medicilor din România, vă aduc la cunoștință patru articole din Codul Deontologic Medical:

Art. 3. Sănătatea omului este țelul suprem al profesiei medicale.

Art. 8. Medicul trebuie să contribuie la informarea obiectivă a publicului și a comunității medicale în ceea ce privește problemele medicale.

Art. 34. În folosirea unor terapii noi trebuie să primeze interesul pacientului, acestea NU pot fi utilizate decât după evaluarea raportului risc/beneficiu.

Art. 91. În cercetarea medicală, binele individual primează față de binele societății în general și al științei.

Vă invit de asemenea, d-le dr. Coriu, să luați cunoștință de codul Nurnberg și de Convenția de la Oviedo !

Prin cererea d-stră de sancționare a unui MEDIC integru ca și prin amenințările d-stră la adresa tuturor medicilor din țară care-și respectă devotamentul pentru nobila profesie pe care o au, consider că ați adus prejudicii deosebit de grave statutului de MEDIC în România și vă solicit public DEMISIA imediată din postul pe care-l ocupați!

D-na Dr. Viișoreanu Melania, d-le Dr. Bănică Valentin, aveți astăzi un test important de trecut!

Sunteți în fața cererii unui personaj care nesocotește Codul Deontologic Medical și solicită pedepsirea unui MEDIC, care-l respectă!!!

Nădăjduiesc că sunteți animați de spiritul corectitudinii medicale autentice, de ceea ce înseamnă Medicina Știință în slujba pacienților, privind sănătatea și viața acestora. Aveți în fața d-stră un MEDIC devotat conceptului "PRIMUM NON NOCERE".

Nădăjduiesc de asemenea că NU veți da curs începutului unei acțiuni de factura celei petrecută în orașul d-stră în urmă cu 73 de ani, EXPERIMENTUL PITEȘTI!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Îl puteți urmări pe dl. dr. Damian Baciu, cu o notă personală, în filmarea de mai jos, în care este intervievat de Pompiliu Diplan: