ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sorin Bărăștean, profesor de sport și pasionat de sculptură, a decedat subit la 53 de ani. Sorin lucra ca profesor de tenis la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir, iar o perioadă de timp a fost chiar invitat de Năstase să pregătească copiii la clubul privat de tenis pe care acesta îl patronează, relatează ziarul local Cugir Info.

Potrivit martorilor, profesorul s-a stins din viață pe terenul de tenis, înconjurat de copiii pe care îi iubea enorm. Părinții prezenți i-ar fi făcut masaj cardiac și respirație gură la gură, însă Ambulanța a sosit după 25 de minute de la apel.

„Atât de bun, atât de vesel, atât de corect, un om de mare caracter, un profesionist adevărat, odihnește-te în pace, Sorin!”, a fost unul dintre mesajele postate de apropiați.

„Sorin Bărăștean avea, pe lângă calitățile sale sportive, un simț artistic desăvârșit, exprimat în sculptură. Două dintre creațiile sale, care îi înfățișează pe regele dacilor, Decebal și pe împăratul roman Traian, sunt expuse în fața Casei de Cultură din orașul Cugir”, mai amintește sursa citată.