ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Pierderea unei ființe dragi este, fără îndoială, una dintre cele mai triste și emoționante încercări ale vieții!

Cu adâncă durere în suflet, anunțăm trecerea la cele veșnice a celui care a fost soț, tata, fiu și frate, GUI ADRIAN LUCIAN.

Slujba de priveghi va fi sâmbătă, 25.06.2022 la Capela Ortodoxa Horea, de la ora 20:00.

Pe ultimul drum îl vom conduce duminica, 26.06.2022, de la ora 14:00.

Dumnezeu sa îl ierte și sa îl odihnească în pace!” - este anunțul familiei întristate a tânărului sergent Adrian Gui, de 37 de ani, decedat joi seară în timp ce juca fotbal cu prietenii la o bază sportivă din Șimleu Silvaniei.

Adrian Gui, sergent angajat la Unitatea Militară din Șimleu Silvaniei, s-a stins din viață fulgerător aseară, în urma unui infarct, transmite SportulSălăjean.

Undeva în jurul orei 21.30, tânărul s-a simțit rău. Bărbatul a primit primele îngrijiri medicale la fața locului. El a ajuns la spital, dar totul a fost în zadar. Suferise un atac de cord. Medicii au efectuat manevre de resuscitare timp de aproape după ore, dar fără succes, scrie ziarul sălăjean.

Azi, încă de bună dimineață, orașul de la poalele Măgurii vuia – a murit Adrian Gui! Militarul s-a stins din viață la doar 37 de ani, pe care i-a împlinit în luna martie, continuă publicația locală.

Tânărul era originar din Șimleu Silvaniei și avea rădăcini din satul Iaz (comuna Plopiș) și satul Dumuslău (comuna Carastelec). Era căsătorit și tată a unei fetițe de 7 ani, care practică cu succes karate modern la CS Omega Șimleu Silvaniei. Șimleuanul era sergent angajat la Unitatea Militară din oraș.

Înmormântarea va avea loc duminică, 26 iunie, de la ora 14.00.

Este încă un tânăr militar care se adaugă unei liste din ce în ce mai lungi de oameni în uniformă decedați subit cel mai probabil după ce au ascultat de sfaturile necalificate ale unui pseudo-medic care afirma că miocarditele afectează două organe: inima și cordul sau au acceptat să se supună experimentului vaccinist mondial la presiunile șefilor lor.

Vedeți PREMIERĂ ACTIVENEWS. Militarul veteran Sorin Ștefănescu, victimă semi-paralizată a vaccinului Pfizer: Mi s-a spus „băi, norocosule, parcă au dărâmat unii niște bolovani pe tine”. INTERVIU filmat de Iulian Capsali și Claudiu Catargiu. VIDEO EXCLUSIV

Doliu la Regimentul 69 Artilerie Mixtă Silvania - a anunțat și pagina de social-media a Regimentului:

„Sergent Gui Adrian din cadrul Batalionului 315 Artilerie „Simion Bărnuțiu” a decedat ieri 23 iunie în urma unui atac de cord, avea doar 37 de ani era căsătorit și avea o fetiță de 8 anișori.
Militarii și personalul civil contractual din cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” își exprimă profundul regret la trecerea în neființă a colegului nostru.
A fost un profesionist desăvârșit, un militar responsabil, corect și devotat instituției.
Întregul colectiv al Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate și își exprimă regretul pentru pierderea camaradului nostru.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!!!”

Recent, și cel mai bun profesor de religie din Sălaj a murit subit. Ionuț Ciocmărean avea tot 37 de ani.

Dumnezeu să-i ierte!