ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie în județul Argeș. Un viceprimar a murit joi seara, într-o farmacie din cartierul Găvana, de pe raza municpiului Pitești. Potrivit presei locale, este vorba despre Claudiu Sorin Dicu, viceprimar al comunei Ciomăgești, transmite Fanatik.ro

Potrivit sursei citate, bărbatul venise la Pitești să cumpere un tensiometru. La un moment dat a început să se simtă rău. Viceprimarul s-a prăbușit în fața farmacistelor care au chemat ambulanța, însă în zadar.

Echipajul de salvare a executat manevrele de resuscitare. Din păcate viceprimarul nu a răspuns la proceduri, fiind declarat decesul.
 
PJ Argeș a anunțat că Biroul de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul. De asemenea, a fost deschis și un dosar penal în acest caz, mai amintește Fanatik.
 
„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la decesul unui bărbat care se afla la o farmacie de pe raza municipiului Pitești, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean este abilitat să comunice următoarele:

În jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, au fost sesizați cu privire la constatarea decesului unui bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Ciomăgești, care după ieșirea dintr-o farmacie a acuzat starea de rău.

Acestuia i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă nu a mai putut fi salvat.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmai dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal.

În continuare, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, cauza decesului urmând a fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale”, a transmis IPJ Argeș.

Bărbatul suferea de boli cardiace. Din decembrie era anchetat pentru delapidare.