ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daniela Niță, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, cea care instalase artificiile în clubul Colectiv, a fost găsită moartă în casă. Conform surselor consultate de Libertatea, pe corpul femeii nu s-au găsit urme de violență.

Daniela Niță împlinise 44 de ani cu doar 4 zile înainte, fiind născută pe 11 august 1977. Afacerea Golden Ideas Fireworks era deținută în totalitate de Daniela Niță, care era 100% acționar și administrator, potrivit sursei citate.

Fratele ei, Cristian Niță, era directorul firmei și a fost și el condamnat în primă instanță de Tribunalul București.

Informația a circulat inițial luni seară în cercul oamenilor din dosarul Colectiv și a fost confirmată, pentru Libertatea, de un medic.

„Femeia a fost găsită astăzi, în casă, imediat după prânz”. Daniela Niță nu era căsătorită și nu avea copii.

ACTUALIZARE 17.08.2021

Medicii legiști au stabilit că Daniela Niță, patroana firmei care instalase artificiile în Clubul Colectiv, a murit în somn,  în raportul preliminar fiind trecută la cauze ”moarte  subită cardiacă”, au declarat, pentru Gândul, surse din INML.

Aceleași surse nu au mai informat și dacă a fost vaccinată.

Femeia era moartă de două zile la momentul la care a fost găsită în casă.