ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clubul Fulham a anunțat, sâmbătă seară, decesul unui suporter de-ai săi, victimă a unui stop cardiac în timpul meciului cu Blackpool din Championship, informează lequipe.fr, citat de news.ro și preluat de ȘtiripeSurse.

Meciul din liga a doua engleză dintre Fulham și Blackpool (scor 1-1) a fost întrerupt pentru mai bine de patruzeci de minute, sâmbătă seară, în prima repriză a partidei de pe Stadionul Craven Cottage. Fanului i s-a făcut rău în tribune și i s-a acordat imediat primul ajutor de către echipele medicale ale celor două cluburi, conform news.ro.

Tânărul de 22 de ani a fost preluat de o ambulanță și transferat la spital, dar, din păcate, nu a supraviețuit. Partea și mai proastă este atunci când aceste atacuri de cord la tineri se petrec când aceștia sunt la volan, cum a fost cazul tânărului de 29 de ani care a decedat ieri subit în timp ce conducea, accidentând și o fetiță de 6 ani în Petroșani. Aviz șoferilor din transportul public vaccinați dar mai ales superiorilor lor!

"Cu o imensă tristețe îi informăm pe fani cu privire la trecerea în neființă a suporterului Paul Parish”, se arată pe pagina oficială de Twitter a clubului Fulham (VIDEO mai sus).

Citiți și 235 de sportivi au făcut stop cardiac de-a lungul acestui an, iar 119 au murit după vaccinul anticovid. Adriana Vitan Balint: „Oamenii mor de la vaccin! Nu puteți ascunde asta, numai un orb nu vede asta”

Nu este prima dată în acest sezon când un astfel de incident are loc în Anglia. În octombrie, victima a putut fi salvată la timp, după o intervenție rapidă a echipelor medicale ale formațiilor Newcastle și Tottenham în tribunele arenei St James' Park.

O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA