ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un anunț trist postat pe pagina de facebook a Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni însoțit de fotografia doctorului internist ne amintește că suntem trecători, scrie Ziarul de Vrancea.

S-a stins din viață doctorul Horeangă Costică, timp de mulți ani medic specialist în Medicină internă la Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, un profesionist desăvârșit și un om de excepție, așa cum îl descriu cei care l-au cunoscut, informează și Monitorul de Vrancea. Tristul anunț a fost publicat vineri, pe pagina de Facebook a Spitalului Dumbrăveni:

„Colectivul Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, cu nespus regret anunță trecerea în neființă (sic) a celui care a fost soț, tată, medic, dar mai ales un OM de încredere și un foarte bun profesionist, DR. HOREANGĂ COSTICĂ.
Regrete eterne!
Dumnezeu să-l ierte!”