ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parohia Ortodoxă Română Bischofshofen-Zell Am See din Austria a anunțat moartea subită a consilierului parohial Iacob Andreca, la doar 50 de ani.
 
„Cu  adâncă întristare și nespusă durere, am aflat de trecerea, prematură, în Împărăția cea veșnică, a  domnului Iacob Andreca, consilier dedicat al parohiei noastre, în ziua de marți, 18 iunie 2024, după o grea suferință. 

Dl. Iacob a fost consilier ales încă de la începutul formării parohiei noastre, respectând cu credința și corectitudine, toate sarcinile care i-au fost încredințate de-a lungul timpului.

În aceste momente de vremelnică despărțire, întru așteptarea Învierii de obște, noi, Pr. Liviu - Paul Ghioc împreună cu Membrii Consiliului Parohial și toți credincioșii suntem alături de familia îndurerată, de toate rudele, de cei cunoscuți și apropiați, care sunt astăzi marcați de această veste dureroasă. Totodată, cei care doresc să sprijine financiar familia, în această grea încercare, o pot face direct în contul personal al familiei : ANDRECA DANIELA-MARIA  AT212032032302011906 sau duminică după Sfânta Liturghie prin colecta pe care o vom organiza în acest sens.

Ne rugăm lui Dumnezeu pentru întărirea și mângâierea lor. Iar pentru sufletul domnlui Iacob ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Arhiereul Veșnic, să-l așeze în ceata drepților.

Trupul neînsuflețit este depus la capela bisericii din satul Cepari, jud Bistrița Năsăud (vis-a-vis de biserică), iar slujba de înmormântare va avea loc, JOI, 20 Iunie 2024, de la ora 12.00!

Dumnezeu să-l ierte!”