ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum ActiveNews a tot atras atenția, românii vor cădea ca muștele. Încă o moarte subită face înconjurul Internetului, pentru că, spre deosebire de altele, aceasta s-a întâmplat chiar pe Internet. Mai exact, în timpul unei reuniuni pe Zoom cu 12 participanți, transmise în direct pe Facebook. Unul dintre aceștia, Gheorghe Iancu, în vârstă de 69 de ani, secretar general al formațiunii politice „Uniunea Populară Social-Creștină”, a suferit în timpul transmisiei de sâmbătă ceea ce pare a fi o congestie cerebrală, succedată de stop cardiac, agonizând pe scaun în văzul și ignoranța celor 11 interlocutori, care tocmai discutau despre ... „Prăbușirea României”. Cu români prăbușindu-se în timpul emisiunii online. Incidentul a fost remarcat de jurnalistul Horațiu Rădulescu, cu 32 de ani vechime în presă, el însuși realizator de emisiune pe o altă platformă online, România Civică TV.

Redăm parțial mărturia acestuia: „Iuliean Horneț, inventator și președinte al Partidului Românilor de Pretutindeni, deține o platformă pe care o denumește „post de televiziune”! În pagina de pe Facebook, de prezentare a partidului, scrie că este „Organizație non-guvernamentală (ONG)”, și mai scrie că „PRP este un partid de centru stânga, cu valori social-democrate și progresiste inspirate din valorile altor partide de centru-stânga și progresiste din Europa și din lume”.  (...)

Sâmbătă 9 aprilie, Horneț pe post de moderator al propriei „emisiuni” cu „moderator adjunct” o doamnă pe nume Mihaela Meresi, a încărcat ecranul telefoanelor, P.C-urilor, laptop-urilor, tabletelor cu imaginea a 12 persoane, adică ei, „moderatorii”, și zece „invitați”! Și timp de peste două ore în așa-zisul „live”, și încă alte 35-40 de minute după închiderea acestuia, au discutat de te doare mintea! Un ghiveci total, greu de auzit și de înțeles.

Numai că în timpul așa zisei „emisiuni” un invitat a murit în direct, și nimeni nu a făcut nimic timp de aproape o oră și jumătate, chiar dacă omul se prăbușise într-o parte pe scaun și ... normal, dinspre el numai tăcere. Este vorba de Gheorghe Iancu, Secretar General la „Uniunea Socială Popular Creștină”, care începând cu minutul 55 al emisiunii a agonizat nebăgat în seamă de nimeni, chiar dacă acest lucru se vede evident... Stop cardiac, precedat de congestie cerebrală. Un om, un patriot s-a stins „în direct” în nepăsarea „moderatorilor”!

Aveți în foto argumentele care susțin ceea ce v-am spus. Pe centru - sus, lângă Horneț se vede o parte din umărul omului prăbușit! Am și filmarea dar este prea lungă. Poate pentru procurori nu este...”, a scris jurnalistul Horațiu Rădulescu pe Facebook. VIDEO cu emisiunea AICI.

 
 
 
Duminică, 10 aprilie, partidul al cărui secretar general a fost bărbatul decedat sâmbătă în timpul emisiunii a transmis condoleanțe familiei acestuia într-un mesaj postat online:
 
„Partidul Uniunea Populară Social Creștină, UPSC, anunță cu durere, prin biroul politic, trecerea în neființă a celui ce a fost secretarul general al partidului - Iancu Gheorghe, ... Un om adevărat, un bun coleg, un bun român, un luptător pentru o alianță politică a toturor patrioților și unificarea tuturor partidelor neparlamentare cu dragoste de țară și popor! 
Regrete eterne Gică, și, nu te vom uita în veci!
Dumnezeu să te odihnească în pace și să te așeze în rândul celor drepți!
Condoleanțe familiei îndurerate! Uniunea Populară Social Creștină”, a scris UPSC pe Facebook.
 
În cele aproape 20 de comentarii, cunoscuții își exprimă durerea sau consternarea la aflarea morții premature a lui Gheorghe Iancu. La fel, și pe contul de Facebook al acestuia. Nimeni însă nu pare să știe care a fost cauza decesului. Din postările defunctului reiese că nu era un adept al vaccinării cu serurile experimentale Covid. Cel puțin, nu susținea vaccinarea în masă și certificatele Covid, dar nu putem ști cu certitudine care a fost opțiunea lui personală. Mai multe informații vor fi disponibile în cazul unei anchete sau al dispunerii efectuării autopsiei.
 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!