ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie în vârstă de 35 de ani a fost găsită moartă, vineri, într-o cameră a unui hotel din municipiul Pitești, anunță Știripesurse. Primele date din ancheta deschisă de poliție arată că pe trupul acesteia nu se observă semne de violență.

Iată ce transmit oficialii IPJ Argeș:

„În ziua de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în camera unei unități de cazare din municipiul Pitești a fost găsită o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, constatând că persoana decedată este o femeie de 35 de ani, din județul Ilfov”.

Primele verificări făcute de anchetatori arată că nu au fost descoperite urme de violență pe trupul femeii. Pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii au deschis un dosar penal în care cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.