ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Meciul de polo dintre Dinamo și Rapid a fost marcat de o tragedie, după ce unul dintre sportivi și-a pierdut viața subit. Evenimentul s-a petrecut la bazinul Giulești. În timpul celei de-a patra reprize, poloistului Andrei Drăghici (23 de ani) i s-a făcut rău și a ieșit la marginea bazinului, informează DigiSport

Un poloist de la Dinamo a murit chiar în timpul meciului cu Rapid

Potrivit informațiilor Digi Sport, după un atac la poarta Rapidului, jucătorii lui Dinamo au pornit spre apărare, timp în care Drăghici a rămas mai aproape de poarta adversarilor. În glumă, antrenorul giuleștenilor l-a întrebat 'Ce faci? Ai rămas la 'pomană?'.

Răspunsul sportivului a fost 'Nu, îmi este rău'. Apoi s-a îndreptat spre marginea bazinului și a ieșit din acesta, după care și-ar fi pierdut conștiința.

În ciuda intervenției prompte a personalului medical, jucătorul nu a mai putut fi salvat. La ora 14:00, dinamoviștii încă așteptau Institutul de Medicină Legală să ridice trupul neînsuflețit al lui Drăghici.

Citiți și O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA