ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dumitru Ichim lucra de 33 de ani în cadrul Secției Drumuri Naționale (SDN) Botoșani, timp în care a desfășurat activități specifice întreținerii drumurilor naționale, potrivit Antena3.

"Colectivul DRDP Iași a aflat cu tristețe despre decesul colegului Dumitru Ichim (57 ani), deservent utilaj în cadrul Secției Drumuri Naționale Botoșani.", a transmis instituția.

"Aflat în perioada de repaus după activitatea de deszăpezire desfășurată pe fondul atenționărilor "Cod roșu" de vreme severă, acesta a fost găsit fără suflare de către colegi în dimineața zilei de astăzi, 07 aprilie, în spațiul de odihnă destinat lucrătorilor amenajat la Districtul Săveni.

În ceea ce privește cauzele și circumstanțele decesului, acestea sunt analizate de către organele de anchetă, singurele abilitate să facă precizări în acest caz.

Pe această cale, DRDP Iași își exprimă regretul la trecerea sa în neființă și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Drum lin spre ceruri, drag coleg!", se mai arată în mesajul DRDP Iași.