ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un român a murit în Dubai, cel mai probabil în urma unui atac de cord. Tânărul din Rădăuți era profesor de geografie în Emirate, stabilit de nouă ani acolo, potrivit ziarului Top Argeș.

Zeci de mesaje au fost postate pe pagini de socializare după ce au aflat de decesul lui Andrei Martinescu, originar din Rădăuți, dar care se afla în Emiratele Arabe Unite. Din primele informații, tânărul a suferit un atac de cord, transmite publicația Știri din Bucovina.

Martinescu Liviu Andrei era profesor de geografie și era dedicat Clubului Copiilor din Emiratele Arabe Unite precum și activităților pentru comunitate organizate de consulatul țării noastre.

Decesul românului a fost confirmat de preotul Alexandru Trușcan de la Parorhia Ortodoxă din Dubai: ”Andrei promova cu multă dragoste și dăruire limba română, tradițiile și obiceiurile noastre strămoșești. S-a implicat în numeroase proiecte culturale pentru comunitatea românească și desfășura activități cu copiii, în cadrul Clubului Copiilor din Emirate, pe care îl și coordona. Dumnezeu să îl ierte, iar familiei îndoliate să îi dăruiască alinare și întărire sufletească!”