ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adrian a fost un șofer de TIR care visa să strângă bani pentru familia lui. Acesta se afla în Anglia, în cea de-a treia zi de muncă pentru noua companie la care se angajase. Din nefericire, acesta a avut parte de un final tragic. Bărbatul a fost găsit mort chiar în cabina camionului pe care îl conducea, scrie RomâniaTV.
 
În acest moment, familia sa se străduiește să facă rost de banii necesari pentru a aduce trupul neînsuflețit al lui Adrian în țară și pentru a-l înmormânta așa cum se cuvine, alături de mama sa.

„S-a dus prea devreme, un suflet drag, o inimă bună… De ce ai plecat copile? Mai voiam s mai stăm de vorbă… să mai povestim… să mai râdem… să ne spui aventuri din cursele tale. Viața a fost cruda cu tine. Nu te vom uita niciodată! Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani, dar o sa te aducem acasă, unde ai crescut și unde îți plăcea. Mergi liniștit lângă mama ta, sunt sigur ca o sa aibă grija de tine. Rog pe toți cu suflet mare sa punem mâna de la mână, după posibilități, sa îl îngropăm creștinește, în țara noastră. A murit in Anglia, într-o cabina blestemata de TIR. O are doar pe sora lui, e în Italia, dar nu are posibilitate sa-l aducă singură, are nevoie de sprijin din partea oricui cu suflet mare. Vă doresc sa nu aveți nevoie de astfel de ajutoare niciodată!”, este un mesaj postat de un cunoscut al lui Adrian pe un grup de socializare.

„Fratele meu a decedat in cabina de TIR unde muncea de numai 3 zile. Cu mare durere în suflet apelez la oricine mă poate susține în momentul de față. Suma de care avem nevoie nu este foarte mare, deoarece s-au strâns deja ceva bănuți. Prietenii s-au mobilizat și sunt alături de mine. Vă mulțumesc", este mesajul Mirelei, sora lui Adrian, postat pe site-ul dedicat donaților, gofundme.com.