ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o moarte neașteptată: Simona, o tânără de 21 ani din satul Bucești, comuna Ivești, județul Galați a murit duminică dimineață, la scurt timp după ce s-a întors de la o petrecere de Crăciun. Ea a fost găsită inconștientă în casă, informează Antena 3

Un aparținător de-al ei, care a descoperit-o în stare de inconștiență, a chemat ambulanța, dar, din păcate, medicii nu au mai putut-o salva pe tânără.

Prietenii ei sunt șocați de moartea subită a acesteia. Ei spun că era o fată cuminte, la locul ei, care nu a făcut probleme nimănui, având și rezultate bune la învățătură.

Simona a terminat liceul în Tecuci, iar în prezent studia la Universitatea „Spiru Haret” din București. Potrivit altor surse, ea ar fi absolvit în București o postliceală sanitară și lucra ca asistentă într-un cabinet stomatologic din Capitală.

Datele preliminare obținute în urma autopsiei relevă că moartea tinerei nu a fost violentă și nu s-au descoperit urme de agresiune. Medicii legiști au făcut și teste toxicologice, iar rezultatele vor veni în aproximativ două săptămâni.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările. Înmormântarea va avea loc marți, 28 decembrie, în satul natal.