ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mark Middleton, fost consilier special al lui Bill Clinton, în timpul președinției sale, a fost descoperit mort la locuința sa.

Middleton, care a cimentat prietenia dintre Clinton și pedofilul de lux Jeffrey Epstein, este doar ultimul dintr-o listă lungă de apropiați ai celor doi care a murit subit.

Avea 59 de ani la data morții, iar cauza morții sale nu a fost dezvăluită.

Potrivit registrelor oficiale, el l-a introdus de cel puțin 7 (șapte) ori pe Epstein la Casa Albă, din cele cel puțin 17 vizite pe care acesta le-a făcut.

De asemenea, Middleton a călătorit și cu faimosul avion particular al lui Epstein, poreclit Lolita Express.

Cauza morții sale nu a fost făcută publică și este posibil să rămână un mister mult timp de acum încolo.

Middleton deținea o companie de aer condiționat în Arkansas înainte de a fi ales de Bill Clinton să îi fie consilier și director financiar al campaniei electorale.

Decesul bizar al lui Middleton survine la numai câteva zile după ce un judecător a acceptat cererea lui Ghislaine Thomas, fosta amantă și asociată a lui Epstein, de a-i reduce pedeapsa dacă face dezvăluiri complete, oferind inclusiv nume din elita VIP

Maxwell este cea care se ocupa personal cu racolarea de minori și cu orgiile lui Epstein, la care participau nume grele din politica și afacerile mondiale.

Jeffrey Epstein a murit și el în mod suspect. În august 2019, el a fost găsit decedat în celula în care își aștepta sentința pentru trafic de minori.

Cauza oficială a morții este sinuciderea prin spânzurare, însă nimeni nu a oferit vreo explicație plauzibilă cum a procedat deținutul pentru a ocoli vigilența gardienilor, într-un penitenciar de maximă securitate.