ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marius Datcu, un cunoscut interlop din Arad, a fost găsit decedat joi seară, 25 mai, de polițiști în apartamentul în care locuia, pe strada Cocorilor din municipiu. Cunoscut drept „Belmondo de Arad”, bărbatul a fost găsit fără suflare chiar în ziua în care ar fi împlinit 48 de ani, transmite Gândul.

Conform sursei citate, joi seară, pompierii arădeni au intrat în apartamentul bărbatului însoțiți de polițiști, după ce fratele lui Marius Datcu a sunat la 112 pentru că nu reușea să-l contacteze telefonic de câteva zile. Cadavrul a fost găsit în locuință, la prima vedere fără urme de violență pe corp.

„Am intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare în jurul orei 22,30 pentru a facilita accesul către victimă. A fost o intervenție de deblocare ușă, iar bărbatul a fost găsit decedat în locuință”, a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Ruxandra Klein.