ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din Vaslui și-a găsit soțul în vârstă de 51 de ani decedat, rămas agățat într-un nuc. Bărbatul a plecat în livadă, iar după jumătate de oră, soția a observat că nu se mai întoarce, relatează infostiri.ro
 
Incidentul s-a petrecut în localitatea Perieni.

Când a ajuns, aceasta a avut parte de șocul vieții. Soțul ei era inconștient, rămas agățat în copac, la 10 metri înălțime. În zadar a încercat să îl strige, pentru că bărbatul nu reacționa în niciun fel. În acel moment s-a hotărât să sune la 112.

La fața locului a fost trimisă o ambulanță de la Bârlad și un echipaj al pompierilor. De asemenea, au fost alertate și autoritățile locale. Până în acest moment medicii nu au stabilit cu exactitate cauza morții bărbatului, relatează sursa citată.

„Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate pentru coborârea unei persoane găsită în stare de inconștiență într-un arbore din localitatea Perieni, comuna Perieni. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat blocat între crengile unui nuc, la o înălțime de circa zece metri. Bărbatul în vârstă de 51 ani era în stare de inconștiență. Din cauza terenului foarte accidentat, pompierii nu au putut folosi autoscara mecanică. Cu ajutorul unor scări culisabile, pompierii militari au urcat în nuc și au coborât victima. Personalul ambulanței SAJ Vaslui a evaluat victima și a constatat că aceasta era decedată. Cercetările în acest caz sunt efectuate de  instituțiile abilitate în acest sens.”, transmit reprezentanții ISU Vaslui”, au declarat reprezentanții ISU Vaslui.