ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Daniel Mickelson a murit în mod tragic la vârsta de 23 de ani.  Cauza morții starului în ascensiune nu a fost încă anunțată, informează Daily Mail. 

El era cunoscut mai ales pentru apariția sa în serialul Mani din 2019 și în filmul horror indie The Killer Clown Meets the Candy Man.

S-a născut în Atlanta, Georgia, și a anunțat recent lansarea companiei sale de îmbrăcăminte, Kids Back Home, în ianuarie.

”A fost cel mai fericit, cel mai zâmbitor, cel mai însorit om care a existat și sunt atât de fericită că Dumnezeu m-a ales să fiu sora lui pentru toată viața lui minunată", a menționat sora sa.

Daniel și-a petrecut ultimele zile în drumeții și călătorii, alături de prietena sa.

Celebrități din industria de la Hollywood, precum Paris Hilton, Kaia Gerber, dar și Patrick Schwarzenegger, fiul celebrului actor Arnold Schwarzenegger, au deplâns moartea fulgerătoare a prietenului lor, care a adus „zâmbete și bucurie” în lume, transmite Gândul.