ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Offf, din nou moartea loveste...
ONIX, odihna vesnica!

O veste neplacuta si dureroasa...o postare a unui prieten care din nou m-a intristat...
Incredibil cum oamenii buni ne parasesc usor, usor...
Tanarul de 42 de ani, Ionut Ghita, ONIX - cum ii spuneau prietenii, a parasit aceasta lume...a plecat in Palatul divin cu pace eterna.
Cand cineva drag noua moare, cand ne aflam in fata trupului neinsufletit, acceptam rational acest lucru, dar in adancul fiintei noastre ne apare ca imposibil de primit vestea ca cel care a existat sa nu mai existe.
21 decembrie trista seara...
Tanarul Ionut, fotograful, cel care surprindea momentele placute din viata, cel care te invita sa privesti emotiile fiecarei trairi surprinse in imagini la nunta, la botez, la aniversari, fotograful indragit de la evenimente care ii placea sa spuna povesti de viata cu final fericit, artistul fotograf care-i placea sa invadeze sufletele celor fotografiati cu fericirea imaginilor pe care le surprindea, acel tanar cu chip blajin, cu zambet cald, a plecat, pe neasteptate, la Ceruri, in casa celor care au fost alesi de Dumnezeu.
Printre ingeri fii bine primit, Ionut!
Odihnit sa-ti fie sufletul in Lumina!

Moartea ne-a despartit cutremurator si nedrept de cel care a fost un exemplu de modestie, de bun simt, tanarul placut, inteligent, minunat, cu zambetul cald, care a calatorit cu bucurie, dar si cu tristete, in viata asta atat de scurta.
Cine s-ar fi gandit ca entuziasmul si puterea tineretii o sa-l paraseasca atat de repede?
ONIX, Ionut Ghita, a fost si va ramane imaginea unui om bun plin de jovialitate, de zambet, de amabilitate, de talent, acel tanar pasionat de arta fotografiei.
A plecat neasteptat, incet, fara sa deranjeze asa cum a si trait. Inima lui Ionut a incetat sa mai bata.
A plecat luand doar amintirile din viata, atat!
Se spune ca timpul ne fura oamenii dragi, dar niciodata amintirea lor.
Ce ne-a amintit prin plecarea lui?
Ca o viata intreaga nu-i atat de lunga!

Ramas bun, Onix!
Te vom vedea doar in fotografii si in amintirile noastre dragi...
Ne vom ruga pentru odihna sufletului tau!

Duminica, in Ajun, in comuna Unirea, o mama singura va fi in doliu. Ionut va pleca langa tatal lui, ii va fi alaturi, de-acum, timp de-o vesnicie.
Il vor conduce pe ultimul drum, pe acel drum fara intoarcere, prietenii, oamenii care l-au cunoscut si indragit.

Condoleante, mamei, si putere sa duca dorul si durerea!”, a scris pe Facebook Irina Marina Banu, anunțând tristul eveniment petrecut în Călărași.

„Pentru toti cei care l-au cunoscut pe Onix si doresc sa-i fie alaturi pentru ultima data si sa-i aprinda o lumanare, sambata, 23.12.2023, dupa orele 13.00, trupul neinsufletit se va afla la capela bisericii din satul Unirea, urmand ca duminica, in jurul orei 12.00, sa aiba loc slujba de inmormantare. Dumnezeu sa-l ierte!”, informează un coleg fotograf.

La Buzău, cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Buzău sunt în stare de șoc, după moartea fulgerătoare a Clarei Anton, asistentă medicală pe secția Anestezie – Terapie Intensivă. Femeia în vârstă de 44 de ani ar fi suferit un infarct în timp ce se afla la locuința sa din municipiul Buzău, a transmis pe 22 decembrie 2023 Cosmin Șontică de la Reporter Buzoian:

„Alarma s-a dat aseară, când salvarea a fost chemată la un bloc din cartierul buzoian Micro XIV. Aici, Clara Anton ar fi fost găsită căzută în casă, după ce ar fi suferit un infarct.

În scurt timp, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, unde au început manevrele de resuscitare. Încă de la sosirea în UPU, asistenta nu prezenta semne vitale, însă protocolul a fost urmat, iar toți au sperat într-o minune.

Nu putem decât să ne imaginăm ce e în sufletul unui medic sau al unui asistent, atunci când luptă să-i salveze viața unui coleg. Zeci de minute de masaj cardiac, rugăciuni, lacrimi, speranțe…

Totul a fost în zadar. Clara Anton, care care salvase aici atâtea vieți, care nu dormise nopți veghind la căpătâiul pacienților critici, a plecat în lumea umbrelor la vârsta la care oamenii încă își fac planuri.

Ce fragili suntem! Cât de puternici ne credem și totuși cât de mici suntem în această întindere numită viață!

Clara Anton lasă în urma ei o familie distrusă de durere și un întreg spital care o plânge. Avea doar 44 de ani, era căsătorită și avea un copil, iar sora ei este tot asistentă medicală.

Dumnezeu să îi așeze sufletul în loc de odihnă!”