ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un căpitan de rugby adolescent , care a fost dus de urgență la spital cu o infecție virală, a murit în mod tragic. Joseph Gardiner din Pyle, din sudul Țării Galilor, a murit la vârsta de 15 ani pe 31 iulie, din cauza unui atac de cord, scrie presa din Țara Galilor.

Vorbind în numele părinților lui Joseph, John și Helen, și al familiei mai largi, prietenul Adam Brooke a spus: "A venit complet din senin - nu a existat niciun avertisment prealabil sau ceva", relatează WalesOnline.
 
Brooke a spus că fiul său a vorbit cu Joseph nu cu mult timp înainte de a muri, iar adolescentul era bine dispus și spera să fie externat din spital în acea seară.

Cu toate acestea, la scurt timp după aceea, Joseph a suferit un atac de cord care se crede că a fost cauzat de infecția virală care i-a atacat inima. 

Brooke a declarat că moartea subită a lui Joseph a lăsat familia sa "distrusă". Adolescentul își lasă în urmă părinții și șapte frați.

"Ne-a lovit pe toți vestea. Avea 15 ani, era în formă și bine, era un jucător de rugby talentat. A fost ales pentru băieții galezi în acest an - un jucător de rugby absolut uimitor, foarte talentat. Nimănui nu-i vine să creadă", a declarat Brooke.

Din cauza naturii subite a morții lui Joseph, prietenul său a inițiat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia adolescentului cu costurile funerare. În doar 48 de ore, strângerea de fonduri a strâns deja peste 8.300 de lire sterline. Sute de oameni au lăsat, de asemenea, mesaje de condoleanțe.