ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr israelian, Daniel Yaakov, în vârstă de 26 de ani, a fost răpus de tehnologia experimentală ARNm, numită "vaccinul anticovid". A murit brusc în somn la 2 luni după injecție. Părinții devastați au cerut autopsia. Oficialii le-au spus că vor trebui să aștepte între 6 luni și 6 ani pentru rezultate. 

”Vorbim despre ascunderea dovezilor. Dacă aceasta nu este crimă împotriva umanității, atunci ce este?” A spus tatăl lui Daniel cu inima frântă.

”Fiul nostru, 26 de ani, a primit al doilea vaccin pe 26.04.2021, sâmbăta trecută. Exact la două luni după, la 11 dimineața, am intrat în camera lui și am văzut că era mort” , a relatat mama lui.

”Pe certificatul de deces nu au scris cauza morții. Am cerut o autopsie. Nu știm de ce au spus că va trebui să așteptăm între 6 luni și 6 ani pentru a obține rezultatele. Simt că încearcă să ascundă ceva aici!”
 

Tatăl, inginer mecanic și terapeut în medicină, a citit mult despre vaccin, nu s-a vaccinat și a convins-o și pe fiica sa să nu se vaccineze. El a declarat în lacrimi:

„Nu pot dormi. Mă gândesc tot timpul ce s-a întâmplat cu fiul meu. Voi merge cu toată puterea, voi face tot ce trebuie, ca să înțeleg ce i s-a întâmplat. Sunt dispus să dau țara în judecată, dispus să-mi dedic restul vieții și toți banii pe care-i am ca să știu ce mi-a ucis fiul”.

Daniel suferea de epilepsie:

”Știu că fiul meu nu a murit de epilepsie. El a fost bine. A absolvit ingineria electronică și tocmai a început să-și caute de lucru.. Vreau ca toată lumea să audă povestea noastră, vreau să mă ajutați să ajung în mass-media, jurnaliștii, toți cei care sunt dispuși să audă, vreau ca toată lumea să înțeleagă ce se întâmplă aici înainte de a fi prea târziu”.