ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este doliu în lumea lăutarilor după ce artistul Marius Tepeliga a pierdut lupta cu viața, duminică, 10 martie. Artistul ar fi fost răpus de o boală nemiloasă, scrie KanalD.

Comunitatea lăutarilor resimte profund durerea provocată de pierderea tragică a lui Marius Tepeliga, un tânăr cântăreț apreciat pentru vocea sa și pasiunea neîntreruptă pentru muzica de petrecere. Artistul a trecut printr-o intervenție chirurgicală în luna ianuarie, dar din păcate acesta a pierdut lupta cu viața două luni mai târziu.
 
 
Lăutarul Marius Tepeliga a pierdut lupta cu viața

Marius Tepeliga era cunoscut ca având probleme de sănătate, în luna ianuarie acesta transmițând un mesaj tulburător pe pagina de Facebook.

În acel moment, el își informa cu sinceritate fanii cu privire la rezultatul unei intervenții chirurgicale. Deși ieșise cu bine din operație, Marius exprima incertitudinea față de viitor și își manifesta încrederea în Dumnezeu.
”Doamne, nu știu care este planul tău cu mine și nici prin câte încercări mă mai treci. Un singur lucru îl știu, în brațele tale nu îmi este frică de nimic. Am ieșit cu bine din operație, vă mulțumesc la toți pentru rugăciunile făcute”,

spunea Marius Tepeliga, în luna ianuarie, pe pagina sa de Facebook.

Tot zilele acestea, un deces subit a șocat comunitatea din Alba: Gheorghe Popa, angajat al Consiliului Județean, s-a stins din viață la doar 46 de ani
 
 
Un mesaj de condoleanțe a fost postat pe rețelele de socializare de reprezentanții Consiliului Județean Alba:

”Colegul nostru, Gheorghe Popa, Ghiță – cum îi spuneam cu toții, s-a stins, la doar 46 de ani, după o lungă și grea suferință.

Am sperat cu toții că Ghiță, omul discret, politicos și mereu zâmbitor, va învinge boala. Viața a hotărât altfel. Dumnezeul să-i lumineze drumul, într-o lume fără suferință!

Cu mare tristețe, suntem alături de familia greu încercată,” au transmis reprezentanții Consiliului Județean Alba, potrivit Ziarului Unirea.

Doliu și la Universitatea Politehnică Timișoara

Unul dintre cei mai iubiți profesori universitari din Timișoara a trecut la cele veșnice. Este vorba despre Vlad Ardeleanu, cadru didactic la Facultatea de Arhitectură și Urbanism Timișoara, din cadrul Universității Politehnica, transmite News Vest.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții facultății: "Cu mare durere și tristețe anunțăm despărțirea de colegul și prietenul nostru Vlad Ardeleanu. Rămâne vie prietenia pe care a purtat-o colegilor alături de care a lucrat de-a lungul celor 26 de ani de activitate la atelierele de reprezentări și studiul formei, la cursurile de arte vizuale sau istoria artelor, în orice proiect al școlii. Rămânem cu memoria excelenței sale profesionale și didactice, manifestată plenar de permanenta sa curiozitate intelectuală, dar mai ales cu imaginea prezenței sale carismatice prin intermediul căreia a inspirat și educat zeci de generații de studenți arhitecți și viitori colegi”. 

Suntem alături de familia lui, greu încercată în acești ultimi doi ani de suferință, de cei trei copii și de toți cei care i-au fost apropiați și care l-au ajutat în ultimele lui momente alături de noi, mai spun cei de la FAUT. 

Vineri 16.02.2024 ne luăm rămas bun de la el, începând cu ora 13.00 în cimitirul Mătăsarilor (aleea Ghirodei)

Dumnezeu să-l odihnească în pace!