ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedie uriașă în România. S-a stins din viață Adrian Mușat, fost fotbalist în Superliga. Acesta a evoluat pentru Extensiv Craiova și Gloria Bistrița. S-a stins din viață la doar 42 de ani, informează Sport Bull.

”Ne luăm rămas-bun de la cel care a fost Adrian Mușat, un om excepțional, un prieten bun, un sportiv extraordinar. Fost jucător al clubului nostru, a fost un fotbalist de mare valoare. Drumuri line, Adi!”, au scris cei de la CSM Sighetu Marmației pe pagina de Facebook a clubului.

Fostul atacant a crescut la Plimob Sighet și a evoluat de-a lungul carierei la formații precum Olimpia Satu Mare, ACU Arad, Avântu Bârsana, Barnbach sau Koflach din Austria. Și-a încheiat cariera în urmă cu doi ani la CSM Sighetu Marmației. Acolo a pus umărul la promovarea în Liga 3.

Mușat a fost răpus de o boală necruțătoare. ”Colegii, prietenii și toată suflarea Avântul Bârsana sunt alături de familia îndurerată și transmit cele mai sincere condoleanțe! Drum lin spre cer și fie ca Bunul Dumnezeu să te ierte și să te așeze în dreapta Lui!”, a transmis și clubul Avântul Bârsana, pentru care Adrian Mușat a evoluat în sezonul 2018/2019.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews