ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un antreprenor din Italia, în vârstă de 60 de ani, a murit subit, în urma unui atac de cord. Bărbatul s-a simțit rău în timp ce se afla la biroul companiei. La fața locului au sosit ambulanța și elicopterul medical de la Verona, însă nu s-a mai putut face nimic, relatează Gazeta Românească.

Andrea Riello a fost președinte al Cofindustria Veneto din 2005 până în 2009, președinte și CEO al Riello Sistemi, cu sediul în Minerbe, probincia Verona.

Din 2006 până în martie 2010 a fost director al Save SpA, companie listată la Bursa de Valori din Milano.
 
(Andrea Riello)

În Palermo, o tânără de 31 de ani a murit subit în timp ce mergea pe bicicletă. Laura Spatola, a murit în 2 septembrie, probabil în urma unui atac de cord, în timp ce se plimba cu bicicleta pe străzile din Palermo.

Echipajul de la ambulanță a intervenit și a încercat să o resusciteze, însă a fost prea târziu pentru femeie. La fața locului au sosit și agenții poliției de stat și ai poliției municipale, precum și medicul legist. 

După inspectarea trupului tinerei, procurorul a dispus restituirea trupului familiei pentru înmormântare, scrie gds.it.

Laura era căsătorită pe și avea doi copii. Ea urma să împlinească 31 de ani.
 
(Laura Spatola)
 
 
 
Un alt caz asemănător s-a petrecut în Lecce. Un tânăr de 26 de ani a murit subit în timpul nopții. Acesta era sănătos și, cu o seară înainte, jucase fotbal cu prietenii, după care s-a întors acasă, alături de partenera sa, cu care locuia.

După ce a luat cina, Valerio Troisio, în vârstă de 26 de ani, s-a așezat pe canapea. La un moment dat, i s-a făcut rău și s-a pus să doarmă, dar, din păcate, nu s-a mai trezit.
 
(Valerio Troisio)
Valerio Troisio mort subit 26 ani