ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


O companie de deșeuri de mediu din Londra a avut o surpriză când a descoperit în gunoiul selectat un relicvariu ce conținea un os al Sfântului Clement, relatează site-ul Crux Now

Sfântul Clement a fost un creștin din primul secol care s-a convertit de la iudaism la creștinism devenind discipol al Sf. Petru și Pavel și episcop al Romei. Alungat de împăratul Traian în insula Crimeea, episcopul Clement a fost martirizat în anul 100 drept pedeapsă pentru convertirea populației de aici.

Compania Enviro Waste a postat descoperirea pe site și a declarat că nu a putut identifica locația exactă de unde a fost colectat relicvariu, doar faptul că provine de undeva din centrul Londrei. 
„Vă puteți imagina uimirea noastră când am realizat că echipele noastre de verificare au găsit moaște aparținând unui episcop din primul secol - nu este ceva ce te aștepți să vezi pentru genul nostru de activitate”, a declarat James Rubin, proprietarul Enviro Waste.

El a adăugat că a solicitat ajutorul unui laborator din Marea Britanie pentru a testa autenticitatea. Fragmentul oaselor este încapsulat în ceară și include o inscripție: „din oasele Sfântului Clement, Episcop și Mucenic”.
Pe site-ul lor, Enviro Waste au creat o cutie de sugestii electronice, cerând publicului să se pronunțe unde ar trebui să fie ultimul loc de odihnă al sfintelor moaște.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews