ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi, când alegerea mobilierului tapițat este pur și simplu nelimitată, sarcina ta principală este de a selecta corect și competent mobilierul pentru interiorul casei, astfel încât să se combine armonios între ele. Poți găsi mobila cu tapițerie de calitate, mobilă de bucătărie, mobilă pentru living sau pentru dormitor, în magazinul online Mob Ambient. Orice mobilier tapițat conferă lux și rafinament oricărei încăperi, creând o atmosferă fermecătoare și confortabilă. Nimic nu este mai reconfortant, decât să te relaxezi pe o canapea moale în living sau pe un pat confortabil în dormitor, după o zi de muncă. 

Combinații armonioase

Pentru a obține acea combinație foarte armonioasă în interiorul casei, este necesar să abordezi cu atenție alegerea mobilei, pentru a asigura confortul maxim. Există cazuri frecvente când aceeași canapea, atât de plăcută în magazin, acasă se dovedește a fi mare pentru un interior mediu și de asemenea, nu se armonizează cu restul interiorului. Dacă interiorul camerei respectă stilul clasic, în acest caz, ai nevoie de un set de mobilă tradițională. Aici se armonizează bine mobila în stilul Empire, Rococo sau Baroc. În același timp, este mai bine să alegi piese de mobilier cu formă dreptunghiulară pentru un living, și chiar și o măsuță ovală. Canapelele trebuie să fie masive, picioarele scurte, iar tapițeria în culori uni. Un astfel de mobilier, de obicei, creează o stare de stabilitate și liniște.

Mobila de dormitor modern

Principala tendință a modei, care se poate vedea în catalogul online al magazinului online Mob Ambient, este cea minimalistă. Experții recomandă cu tărie renunțarea la lucrurile inutile, deoarece echilibrul este foarte important. Dormitorul este un loc în care să dormi și, prin urmare, este foarte important să ai un set de dormitor cum ar fi  modelele Baki, Milano, Orkide și multe altele, care sunt realizate din MDF în nuanțe de alb, crem, wenge și care oferă relaxare.

Tapițerie și finisaje

Una dintre cele mai importante tendințe din ultimii ani este tapițeria. Producătorii moderni încearcă să ofere produse realizate din materiale care nu produc niciun prejudiciu sănătății umane sau mediului. Acest lucru este valabil atât pentru paturi, cât și pentru canapele, fotolii sau scaune. Finisajele sunt realizate din materiale precum PAL melaminat sau MDF înfoliat, care sunt la modă. De asemenea, nuanțele variază de la cele luminoase (mesteacăn), până la cele întunecate (castan, wenge). 

În plus, orice nuanță luminoasă este asociată necondiționat cu puritatea și armonia. Interioarele cu o astfel de schemă de culori vor fi un loc minunat pentru relaxare și somn odihnitor. Mobila de dormitor arată destul de simplu, dar în același timp este foarte confortabilă. Seturile de dormitoare au multă lumină și creează un sentiment de libertate interioară. În ultimii ani, cea mai relevantă culoare este albul. Se încadrează perfect în mai multe stiluri cum ar fi high-tech, clasic sau scandinav și, de asemenea, albul este potrivit atât pentru un dormitor modern, cât și pentru un living sau o bucătărie. Pentru a face ca mobilierul tapițat să devină punctul culminant al interiorului, este necesar să-l evidențiezi. Și poți face acest lucru cu accesorii, de exemplu, o lampă sau un covor în fața unei canapele.