Autoritatea Electorală Permanentă a achizitionat, prin contract direct, o cabină de duș cu cadă și telefon în valoare de 1521 lei fără T.V.A., conform sistemului informatic colaborativ pentru mediul performant de desfășurare a achizițiilor publice (SICAP), informează Ziare.com. Președintele A.E.P., Contantin-Florin Mitulețu-Buică, a motivat că spațiul unde lucrează „era prevăzut pentru așa ceva (...) așa cum au stabilit specialiștii la momentul respectiv ca să existe acea cabină” și că i s-a întâmplat să stea la serviciu până seara târziu sau chiar 24 de ore, având nevoie să se spele pentru a nu fi neîngrijit când reprezintă public instituția.

„Cădiță de duș acril Kyros cu sifon și ventil, cabină de duș Thera 2, profil crom, geam sablat, baterie spălător/cadă, cu furtun și telefon duș”, la prețul de 1.521,01 lei fără TVA, echivalentul a 321,61 de euro, furnizată de ROMSTAL IMEX S.R.L., este produsul achiziționat de A.E.P. prin contract direct, potrivit descrierii publicate pe platforma SICAP, citată de Mediafax.

Președintele AEP, Florin-Constantin Mitulețu-Buică, a declarat pentru Digi24 că instalarea unei astfel de cabine în baia biroului președintelui era prevăzută încă din trecut, cabinetul șefului A.E.P. aflându-se în prezent în curs de reabilitare, ocazie cu care și-a dat acordul și pentru montarea cabinei de duș. 

„Cabinetul președintelui, încă din trecut a fost prevăzut cu instalarea unei cabine de duș în baia președintelui. În perioada asta se desfășoară o etapă de reabilitare a cabinetului la ferestre, podea și la discuțiile pe care le-am avut s-a stabilit să se monteze acea cabină. Am dat OK-ul pentru a fi achiziționată o astfel de cabină, deoarece spațiul era prevăzut pentru așa ceva.

Să știți că eu sunt un om care lucrez până seara târziu și e posibil, așa cum am avut nevoie ca secretar general de cabină de duș pentru că am stat și 24 de ore la serviciu. Sunt convins că și acum va fi momentul să o folosesc ca să pot să merg la o altă instituție îngrijit, să nu fiu neîngrijit când reprezint instituția. Există orice motivare și motivație, cred eu, ca să existe acea cabină”, a declarat Florin-Constantin Mitulețu-Buică, președintele A.E.P., marți la Digi 24.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews