ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Membrii Partidului Liberal din Canada, reprezentat la vârf de către Justin Trudeau, premierul statul nord-american, au defilat pe tocuri roz în clădirea administrativă la care lucrează, potrivit RomâniaTV.

Politicienii susțin că au făcut acest gest pentru a conștientiza violența împotriva femeilor, în cadrul unui eveniment denumit „Hope In High Heels”, sponsorizat de un centru pentru femei din zona Ontario.

„Violența împotriva femeilor este încă răspândită în societatea noastră. Hope in Heels este un eveniment care răspândește conștientizarea violenței împotriva femeilor, încurajând în același timp bărbații și băieții să facă parte din soluție. Am purtat tocuri roz în sprijinul acestei cauze importante”, a scris pe Twitter ministrul canadiano-sirian al Transporturilor, Omar Alghabra.
 
VIDEO: