ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, pregătește o vizită în Ucraina. Putin va vizita Crimeea ocupată pentru a marca aniversarea reunificării cu Federația Rusă, transmite presa rusă, potrivit ȘtiriPeSurse care citează United24Media. 

Potrivit sursei citate, vizita este programată pentru 18 martie și ar fi una memorabilă: prima sa vizită în Ucraina de la momentul începerii războiului. 

Șeful Serviciului de Informații militare din Ucraina, însă, a făcut o declarație neobișnuită, prin care ar fi sugerat că Vladimir Putin nu ar mai fi în viață, nefiind prima de acest fel:

„Nu are nicio influență asupra războiului (boala lui Putin n.r.). Mai ales că există și întrebarea dacă acel Putin pe care noi îl cunoaștem mai este în viață. Noi avem informații, confirmate, că la ultimele evenimente la care ar fi participat Putin, în realitate ar fi fost niște persoane care l-au înlocuit (n.r- dubluri).”, a spus Kirilo Budanov.