ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Biden a părut să ciugulească umărul unei fetițe speriate în timpul ceremoniei de plecare de la Helsinki, scrie Fox News.

O înregistrare video a incidentului, care a avut loc în timp ce președintele saluta membrii personalului ambasadei și familiile acestora înainte de a se îmbarca în Air Force One pe Aeroportul Internațional Helsinki-Vantaan, îl arată pe Biden aplecându-se spre o fetiță și punându-și gura pe umărul ei, în timp ce o ”ciugulește” ușor.

Fetița - care părea speriată în timpul acestei experiențe - și-a întors ulterior capul când Biden, care va împlini 81 de ani în noiembrie, a încercat să îi dea un pupic pe cap.

Imaginile de la incident au făcut rapid turul rețelelor de socializare, unde mai mulți utilizatori l-au criticat pe președinte pentru comportamentul său ciudat.

"Acesta trebuie să fie cel mai înfiorător moment al lui Biden cu un copil", a declarat Caleb Hull, un conservator. "Tot ce trebuie să facă Biden este să nu facă asta și nu poate", a adăugat el într-un tweet separat.

Republicanul Greg Price a glumit spunând că Biden "confundă acum bebelușii cu conurile de înghețată".

Răspunzând la filmare într-un tweet, Donald Trump Jr. a scris: "Biden ar trebui să fie într-un azil de bătrâni, nu să conducă lumea liberă".

"Biden este al dracu de înfiorător. De ce și-ar pune cineva gura pe copilul altei persoane în acest fel? Acesta este un comportament pedo culmea, dezgustător", a notat comediantul politic Tim Young într-un tweet.

"Țineți-vă copiii departe de Joe Biden. Scârbos", a adăugat Young într-un videoclip despre incident.

"Biden s-a prefăcut că mușcă spatele acestei fetițe astăzi în Finlanda", a scris o altă persoană într-un tweet. "Ea era, în mod clar, speriată și nu era amuzată".


VIDEO: