ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fată de mingi de la Australian Open se recuperează după ce s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci, iar cei doi jucători implicați i-au sărit în ajutor. Spaniolul Pedro Martinez și argentinianul Federico Delbonis jucau un meci din primul tur pe terenul 17 de la Melbourne Park când fata de mingi s-a prăbușit brusc, informează The Covid World.

Delbonis servea în tie-break în meciul de deschidere când fata s-a prăbușit. Martinez s-a repezit imediat din partea cealaltă a terenului pentru a o ajuta pe tânără, ambii jucători rămânând alături de ea până la sosirea salvatorilor.

Fata a fost apoi consultată de echipa medicală a turneului și de o asistentă responsabilă de copiii de mingi, înainte de a fi preluată de părinții ei.
 
Australian Open 2022 și-a câștigat un prost renume pentru obligarea tuturor participanților să se vaccineze cu serurile experimentale Covid - ale căror reacții adverse sunt și de natură cardiacă - și prin excluderea celor care nu s-au conformat acestui șantaj, găsind căi alternative de a participa, în limita regulamentului. A se vedea cazul lui Novak Djokovici, nevaccinatul care n-a riscat să se pună în situația de a cădea pe teren ca atâția alți sportivi pe care i-a ajuns leșinul, infarctul sau decesul din urmă. Or fi toți jucătorii cu handicap sau poate are aerul vreo problemă
 
VIDEO: