ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timpul unei conferințe de presă în care președintele Joe Biden a abordat tema uraganului Henri și retragerea din Afganistan, un reporter i-a prezentat un sondaj care arată că majoritatea americanilor pun acum la îndoială capacitatea președintelui de a-și servi țara.

În timp ce reporterul punea întrebarea, Biden s-a simțit vizibil stânjenit, în timp ce zâmbea și râdea când auzea datele care îi erau transmise.

"Un nou sondaj publicat astăzi arată că americanii au vrut să se retragă din Afganistan, dar dezaprobă modul în care ați gestionat situația", i-a spus reporterul lui Biden. "Sondajul a mai arătat că, bazându-se în parte pe ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămână, majoritatea americanilor, și iertați-mă, eu sunt doar un mesager, nu vă mai consideră competent, concentrat sau eficient în această funcție."

"Nu am văzut acel sondaj", a răspuns Biden.

"Este acolo. A apărut la CBS în dimineața asta", a răspuns reporterul, stârnind râsul lui Biden în timp ce dădea din cap. "Ce le-ați spune acelor americani care cred că nu sunteți pregătit pentru această funcție".

Priviți momentul stânjenitor în care Biden află că nu mai este dorit de americani: