ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


UPDATE:  Mijlocașul lui NAPOLI, Piotr Zielinski, a fost schimbat după doar 19 minute de joc împotriva lui Empoli, deoarece părea că se chinuie să respire, relatează The Sun.

O declarație publicată ulterior de Napoli a confirmat că Zielinski a avut unele dificultăți de respirație:

"Nu a fost un accident: "Zielinski a ieșit cu dificultăți respiratorii. Testele la care a fost supus au dat rezultate negative”, a confirmat clubul.
 
 
 
 
David de Gea a recunoscut că a avut flashback-uri ale prăbușirii lui Christian Eriksen la Euro, după ce l-a văzut pe colegul său de la Manchester United, Victor Lindelof, suferind dificultăți de respirație în timpul meciului cu Norwich , disputat sâmbătă, transmite Daily Mail.

„I-am văzut deja pe Eriksen, Aguero, așa că este dificil să-ți vezi jucătorul pățind astfel. A fost mai bine că l-au schimbat. Sper că și-a revenit. Jocul, fotbalul nu contează. E vorba de viață, să fie în siguranță”, a spus De Gea.

"Avea o afecțiune, se chinuia să respire. Simțea dureri în piept, dar au făcut toate testele și totul pare să fie în regulă”, a declarat antrenorul lui United.

Fundașul lui United, Victor Lindelof, a fost scos din teren la jumătatea meciului cu Norwich când a acuzat dureri în piept.

Lindelof părea să aibă un disconfort și, după câteva minute de ajutor medical, a fost dus la vestiare, unde a fost supus unor teste. 
 
VIDEO: