ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


414 elevi care au terminat anul școlar cu 10 pe linie au fost premiați în cadrul unei festivități organizate de primărie în sala de concerte a Filarmonicii ,,Banatul’’.

Elevii, cursanți ai claselor 5-12, au primit felicitări, diplome, cărți și medalii. Din păcate au avut parte și de o suită de momente mai mult decât inadecvate pentru o gală a excelenței în educație, care au atras indignarea a numeroși părinți.

Nicolae Robu nu s-a putut abține de la a se lăuda singur pentru activitatea sa ca primar al Timișoarei nici măcar în fața unor copii. Fără vreo legătură cu specificul manifestării, acesta a ținut să le vorbească despre realizări în materie de...infrastructură a orașului.

Din păcate, penibilul s-a accentuat, atingând cote scandaloase când primarul l-a introdus în scenă pe magicianul invitat să întrețină atmosfera de spectacol a manifestării. Ce căuta un astfel de număr la o festivitate de premiere pentru rezultate la învățătură rămâne un mister.

Cert este că artistul "Lorenzo” a fost însoțit pe scenă de două "crăciunițe” cu fuste de-o palmă, care nu au ezitat să se zbenguie fără pic de pudoare în fața unor copii de clasele 5-12. Cu entuziasm, magicianul a marcat momentul spunând "poate că asta vreți și voi să primiți de Crăciun", potrivit unor părinți prezenți la festivitate...