ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biden s-a înfuriat pe o jurnalistă când aceasta l-a întrebat de ce este încrezător că Putin își va schimba comportamentul în urma întâlnirii lor, conform CNN.

"Nu sunt încrezător că își va schimba comportamentul", a precizat Biden. "Unde naiba - ce faci tot timpul. Când am spus eu că sunt încrezător?".

"Ceea ce am spus a fost - hai să ne înțelegem - am spus: "Ceea ce îi va schimba comportamentul este dacă restul lumii va reacționa la el și îi va diminua poziția în lume", a adăugat Biden. "Nu sunt sigur de nimic. Eu doar constat un fapt".

Jurnalista a subliniat negarea lui Putin cu privire implicarea în atacurile cibernetice, a minimalizat încălcările drepturilor omului și a refuzat să rostească numele liderului opoziției Alexei Navalny în timpul conferinței sale de presă de miercuri.

Tot Kaitlan Collins, corespondentul șef al CNN la Casa Albă, l-a întrebat apoi pe Biden: "Cum se poate numi asta o întâlnire constructivă?".

Biden a răspuns: "Dacă nu înțelegeți acest lucru, înseamnă că nu sunteți în afacerea potrivită". El a părăsit apoi scena fără să abordeze fondul întrebării ei.

După ce Biden și-a cerut scuze, Collins a declarat în direct că a fost "complet inutil", deoarece ea doar își făcea treaba.

"Nu trebuia să își ceară scuze, deși apreciez că a făcut-o", a spus Collins.

Collins a adăugat că a pune o întrebare președintelui nu înseamnă că aceasta are o tentă negativă sau pozitivă: "Este pur și simplu o modalitate de a intra în mentalitatea președintelui, de a afla cum vede el ceva", a spus ea.