ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monahul Filotheu Bălan de la Mănăstirea Petru - Vodă a vorbit despre România aflată sub ocupație străină, despre patriotism și despre pericolul vaccinării,  îndemnându-i pe credincioși să facă toate demersurile pe lângă politicieni și să le ceară să nu voteze legea obligativității vaccinării. O lege care, spune monahul Filotheu Bălan, va avea aceleași efecte negative asupra românilor precum legea care a impus obligativitatea iodării sării sau a celei privind introducerea actelor biometrice.

„Dacă vaccinăm copiii împotriva lor, din dorința falsă de a le face un bine, îi pregătim mai apoi să devină dependenți de industria farmaceutică și foarte slabi și neputincioși în fața oricărei boli”, a spus Monahul Filotheu Bălan, în cuvântul rostit în biserica Mănăstirii Petru Vodă, Duminică, 26 Noiembrie 2017

„Țara noastră este o țară sub ocupație. Din păcate, din 1989 și până astăzi, suntem o țară care nu mai este condusă din interiorul ei, ci din afară, iar cei care conduc această țară sunt slugile altor puteri străine. Ei vor să împlinească ce le-a poruncit Marx în urmă cu 170 de ani, căci Marx și Engels au spus că toate popoarele vechi ale Europei, toate popoarele creștine trebuie să piară în vâltoarea revoluției mondiale. Și care se întâmplă sub ochii noștri”.

Despre vaccinuri:

„Se vorbește acum despre vaccinuri și despre obligativitatea vaccinurilor. Aceste firme producătoare de vaccinuri nu oferă nicio garanție că așa-zisele lor medicamente, cu care copiii trebuie injectați de la naștere, sunt ferite de orice efecte secundare. Nu vor oferi niciodată lucrul ăsta pentru că nu au cum. Nu mai departe de anul 2011, în India, tot printr-un vaccin obligatoriu, 41.000 de copii au paralizat. Nu mai spun de sute de mii de copii care mor imediat după naștere pentru că sunt vaccinați. Știm că există boli ale copilăriei, cu toții le-am avut - rujeolă, rubeolă, oreion. Toate acestea sunt îngăduite de Dumnezeu. Abia acestea sunt vaccinurile naturale, cu care Dumnezeu întărește organismul uman, ca mai pe urmă să poată rezista la alte boli. S-a constatat că foarte mulți dintre copiii vaccinați împotriva rubeolei ajung după vârsta de 30-40 de ani să nu se poată lupta cu cancerul și cei mai mulți dintre ei mor. Vorbim aici despre călirea organismului, pe care Dumnezeu o îngăduie prin aceste boli ale copilăriei. Dacă vaccinăm copiii împotriva lor, din dorința falsă de a le face un bine, îi pregătim mai apoi să devină dependenți de industria farmaceutică și foarte slabi și neputincioși în fața oricărei boli. 
 
Acum este momentul să luați legătura cu toți oamenii politici pe care îi cunoașteți și să îi rugați să facă tot ce le stă în putere să nu se voteze această lege a obligativității vaccinării. Pentru că în urma ei, nu doar copiii vor trebui vaccinați, ci și adulții. Intenția acestor companii farmaceutice și a oamenilor politici care lucrează împotriva poporului român este una criminală: vor să ne ucidă. Este momentul în care trebuie să ne trezim, să ne gândim că dacă acum nu facem ceva, copiii noștri vor fi cei care ne vor osândi mâine. În felul ăsta au trecut tot felul de legi precum a fost cea a obligativității iodării sării, care provoacă tot felul de reacții negative asupra organismului, a actelor electronice și altele care sunt pregătite pentru dispariția poporului român.”