ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Anghel este infectată cu virusul împotriva căruia s-a vaccinat în dublă doză cu un ser experimental, după cum a informat ActiveNewsMonica Anghel, dublu vaccinată și chipurile imunizată dar de Covid infectată. Ce zic oamenii: VALUL NEVACCINAȚILOR? 

Solista a dezvăluit că nu s-a internat în spital iar Gigi Becali i-a trimis de la Clinica pe care o deține în București medicamentele recomandate de el, respectiv ARBIDOL și IVERMECTINĂ, informează News Caffe.

„Sunt mai bine, dar încă mă lupt cu o amețeală care nu-mi dă pace. Nu am fost internată, sunt acasă. Din fericire sunt acasă. Este pentru prima dată când sunt infectată. Nu de alta, dar m-am vaccinat. Cu ambele doze de vaccin. Am luat legătura cu toată lumea după ce am fost testată pozitiv. Ei toți au ieșit negativi. Am avut un concert unde am stat în frig și am cântat în ploaie, dar am crezut că am răcit. Mi-am făcut testul simplu, ulterior am luat legătura cu medicul de familie, mai apoi am primit medicamente de la domnul Gigi Becali și mulțumesc foarte mult pentru asta. Copilul e negativ, dar trebuie să stea închis în casă cu mine pentru că este contact direct. Am vrut să învăț pentru că am foarte mult de învățat, dar nu pot din cauza amețelilor pe care le am pentru că nu pot să mă concentrez”, a spus Monica Anghel în emisiunea Acasă la Măruță.

Citiți și Peste 50% dintre internații de la Matei Balș sunt vaccinați. Elena Merișoreanu, vaccinată și infectată, confirmă observațiile ActiveNews: Este VALUL VACCINAȚILOR! VIDEO