ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Macovei, fost ministru al Justiției și europarlamentar, a accidentat grav un motociclist. Informația a fost făcută publică de Știripesurse, iar  Poliția vine cu detalii despre impact:

Astăzi, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani - fost angajat MAI. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Monica Macovei deține cel puțin o proprietate în localitatea Vama Veche.

FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI: 

ACTUALIZARE:

Circulația rutieră în zonă este restricționată. Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, se afla la volanul autoturismului implicat în accidentul rutier din zona Mangalia. Ea SUSȚINE că mergea pe banda potrivită, nu pe contrasens, iar motociclistul a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care au fost declanșate airbag-urile, iar cauciucul din stânga, față, s-a spart.

FOTO CU MAȘINA MONICĂI MACOVEI:

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a scris Monica Macovei, sâmbătă pe Facebook.

Știripesurse oferă însă și o altă versiune, complet diferită de cea a fostei versate politiciene și oengiste din Rețeaua Soros:

Conform primelor cercetări, într-o curbă, conducătoarea auto a pătruns pe contrasens și a intrat în motociclistul care circula din sens opus, potrivit surselor din cadrul anchetei.

Și ObservatorNews oferă aceeași variantă:

Incidentul s-a petrecut puțin după prânz, la ieșirea din stațiunea 2 Mai. Monica Macovei era la volan și se îndrepta către Mangalia. Într-o curbă, fostul ministru al Justiției n-ar mai fi reușit să țină drumul drept și a intrat pe contrasens.

A lovit în plin un motociclist și l-a aruncat pe șosea, într-un parapet metalic.

Bărbatul de 56 de ani a rămas nemișcat pe asfalt, iar motorul a luat foc. Salvatorii au chemat rapid în ajutor un elicopter SMURD.

Bărbatul accidentat este fost angajat MAI.

RealitateaTV, la fel:

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a fost implicată într-un accident rutier, în Mangalia. Autoturismul condus de fostul ministru al Justiției a intrat pe contrasens și a accidentat un motociclist de 56 de ani, fost angajat al MAI.

Ce spun reprezentanții SAJ Constanța potrivit Dobrogea TV:

În cursul zilei am fost solicitați prin serviciul 112 pentru un accident rutier în localitatea Mangalia. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SAJ C2 și elicopterul SMURD. A fost găsit un pacient conștient, cu fractură deschisă membru inferior, fractură deschisă membru superior și traumatism toracic. Pacientului i s-a acordat primul ajutor și a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța.

VOM REVENI