ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Monica Pop a comentat la „Sinteza Zilei” dosarul penal al premierului Florin Cîțu din SUA. Iată ce a declarat medicul despre Cîțu și evenimentele recente, citată de Antena3:

"Trebuie schimbat un singur cuvânt. De la fără penali, la numai penali, pentru că asta se întâmplă. Deci, clar sloganul trebuie să arate așa: Numai penali în politică, pentru tot ceea ce au făcut în utima perioadă. 

Cîțu primește nota cea mai proastă. Nu pentru faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat atunci, ci pentru că a pledat nevinovat și că nu a spus. Este inadmisibil lucrul acesta. Trebuia să găseasă o formulă, să arate și să spună. Faptul că spune și acum că este o contravenție, e ceva revoltător. La comă alcoolică e contravenție

El e cu nota cea mai mică, și apoi toți cei din jurul lui, pentru că uitați-vă ce fac. Deci asta cu Numai penali, trebuie să apară mâine peste tot, ca să înțeleagă că asta se întâmplă"