ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reputata dr. Monica Pop răspunde acuzațiilor false emise de DSU în urma unei intervenții pe care medicul oftalmolog a avut-o la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

În urma unei intervenții la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, Departamentul pentru Situații de Urgență condus de Raed Arafat s-a „autosesizat” și a realizat un clip video securistic în cadrul căruia o acuză pe medicul Monica Pop de „dezinformare”. În fapt este o practică cunoscută a DSU, DSP și CNCAV de a minți sfruntat - având apanajul devărsării minciunilor pe toate canalele media mituite de Guvern - în ceea ce se numește deja FAKE NEWS OFICIAL.

„Ei dezinformează cel mai mult!” - spune Monica Pop revoltată

În primul rând nu este decât o monitorizare securistică a prezențelor unor persoane care au curajul să spună.

Eu sunt de obicei informată și INSP a comunicat următorul lucru: din 11-12 ianuarie au fost 44 de decese din care 6 vaccinați.

Dintre aceștia unii au avut vârste de 40-49 și unii peste 80 de ani. Deci dintr-o dată o minciună ordinară. Doctorul Arafat este cel care a spus în repetate rânduri că vaccinați nu se pot infecta sau dacă se infectează nu transmit. Bineînțeles că realitatea a demonstrat altceva. 

„Nu vor să recunoască că strategia lor este greșită"

Totată strategia de abordarea  a pandemiei a fost greșită! Eu cred că cei care au dezinformat sunt cei care s-au ocupat de strategia de vaccinare. Ei nu au recunoscut niciodată că au greșit și încearcă să dea vina pe câțiva. Alți colegi de ai mei care au încercat să zică ceva au pățit tot felul de lucruri, au procese au fost chemați la Colegiu.

Sunt lucruri de o josnicie fără seamă. Lucrurile demonstrează cu totul altceva. Ideea de bază este că vaccinații care pot fi infectați sunt liberi. De ce acești vaccinați infectați sunt lăsați liberi? Este o strategie greșită.

„Vor să pună eșecul vaccinării pe seama celor care au curajul să vorbească"

Domnul Arafat spune într-un clip că nu este de acord cu testarea, care după părerea mea e cel mai important lucru din toate, pentru că ar scădea numărul de vaccinări.

Deci nu se poate califica. Este totul o minciună. Credeți că eu care sunt doar un om am atâta putere să pot influența ce nu ai putut ei la milioane de oameni. Oamenii au început să își dea seama de lucrurile greșite, de lucrurile care nu sunt adevărate. Eu am citat datele INSP.

Nu am contrazis nicio statistica și nu am de gând să fac lucrul acesta. Am contrazis minciunile pe care le spun tot felul de decidenți.

N-au spus ei că vaccinații nu se infectează și că nu fac forme grave de boală?

Practică totalitaristă. „Nu este normal să faci o presiune asupra unui om care încearcă să spună ceva"

Oricine poate greși. Puteau să iasă să spună: ne-am înșelat, nu știu, ne-a luat boala pe deasupra. Situația este mai gravă. Nu, niciodată. Au persistat în greșeli, în faptul că nu se testează.

Dar nu au spus o dată că nu s-au ocupat de medicamente și de greșelile pe care le-au făcut în pandemie. S-au gândit să găsească un om pe care să dea vina.

Nu este normal să faci o presiune asupra unui om care încearcă să spună ceva. Și dacă aș greși, nu am omorât pe nimeni. Poate ei, cu aceste afirmații, că vaccinații nu se infectează niciodată, au de răspuns pentru ceva.

Doctorul Arafat a încercat pe toate căile să facă obstrucție la tot ce am spus. Și spun foarte clar și știu foarte bine ce spun: îmi sunt restricționate postările pe Facebook. Și îi spun: domnule doctor nu mai interveniți pe toate căile să ne obstrucționați. Acum sunt eu țapul ispășiător. Este total nelalocul ei acesta atitudine. DE foarte joasă calitate!", a concluzionat medicul Monica Pop în emisiunea Descoperiți(i? - n.n.) de la Antena 3.

Reamintim că teoria falsă că vaccinații nu transmit virusul stă la baza aberației de Certificat verde și a discriminării a peste 60% dintre români.

Citiți și Dezvăluiri uimitoare: PROTOCOLUL LUI ARAFAT cu Remdesivir și Kaletra A OMORÂT SUTE DE OAMENI. Și confirm eu, că sunt în sistem. Vaccinul provoacă sterilitate și omoară. ÎNREGISTRARE extraordinară cu o asistentă din Bihor. Spitalul reacționează